21 Nisan 2014 | Pazartesi

Herkes mutlu!

Sezonun en iyi iki takımı bir anlamda ligin finalinde karşı karşıya geldiler. İşin teknik tarafına bakarsak ilk 20 dakikada daha etkili olan bir Fenerbahçe vardı.
Bu bölümde Atiba'nın bir anlık zaafı usta golcü Sow tarafından cezalandırıldı.
Golden sonra hakimiyet Beşiktaş'a geçti.
Almeida önde iki stopere baskı uygularken arkadan yapılan bindirmeler Fenerbahçe defansını hataya zorladı.
Motta benzer iki pozisyonun birini direğin dibinden dışarı atarken ikinci de golü yaptı. Gol temiz ancak beş-altı pas önce ilk pozisyonda Almeida ofsayttı.
İki takımda birbirlerinin yanı sıra yağmur ve ağırlaşan zeminle de mücadele etmek zorunda kaldılar. Beşiktaş Motta'nın çizgi dibinde yani ölü alanda yaptığı gereksiz faulle eksik kalınca oyunu rölantiye aldı. Fenerbahçe de bu dakikadan sonra fazla risk almadı.

Derbiden güzel kareler
Çünkü alınacak bir puan şampiyonluğu resmen değilse bile fiilen garanti hale getirecekti. Dolayısıyla Ersun hocanın talebeleri de risk almadılar.
Oyunun son dakikalarında İsmail kendi kaptırdığı topu faulle telafi edince hem takımını 9 kişi bıraktı hem de Fenerbahçe'ye bir son dakika golü atma şansı verdi.
Sonuç olarak iki takımın da üzülmeyeceği bir sonuçla derbi tamamlandı.
Güzel olan Dany'nin bilmediği kurala yakalanması ve Fenerbahçe'nin centilmence topu dışarı atmasıydı. Maçta tartışan Almeida ve Alves'in maç bitiminde sarılmaları bir başka güzellikti.
Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya maçın hemen başında Jones'u da atabilirdi.
Diğer kartları da doğru. Tek hatası Emre'nin gereksiz itirazlarına fazla tahammül etmesi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor