02 Şubat 2012 | Perşembe

Bir bilen

Fatih Terim'in "Transfer istiyorum" söylemini antrenör şımarıklığı olarak görmemek lazım. Terim'in 1.hafta söylediği bu"ihtiyaç" ara transferin son günü oynanan maçta kendini bir kez daha tüm çıplaklığıyla gösterdi.
Yiğit ve Necati hamleleri nasıl bir sonuç verir bilinmez ama kanatlara ve santrfor mevkiine transfer yapılmadığı için Galatasaray'ın play-off'ta işi hiç kolay olmayacaktır.
Son söyleyeceğimizi ilk cümlede dile getirdikten sonra maça gelelim Galatasaray temposu yüksek bir takım değil.
Bunun en önemli sebebi kanat organizasyonlarının zayıflığı.
Emre sağ kulvarı biraz hareketlendirdi ama o da asıl mevkisinde oynamadığı için oyun içinde devamlılık gösteremiyor.

G.SARAY BİLDİĞİNİZ GİBİ
Riera'nın kadavradan hallice durumu ise Galatasaray'ı 10 kişi bırakmayı sürdürüyor. Buna müzmin sakat Baros'un bir de gereksiz kart alışkanlığı eklenince sarı-kırmızılıların hızı iyice kesiliyor.
Dünkü gibi ağır saha şartları, Galatasaray'ın vurucu gücünü oluşturan Selçuk-Melo-Engin üçlüsünün pas trafiğini de yavaşlatınca ortaya yavan bir Galatasaray çıkıyor.
Özetle Galatasaray 3-4 maçlık müthiş çıkışı dışında, bildiğiniz gibi. Rakibi hataya zorlayacak tempoyu ve baskısı yaratamıyor. Hantal bir dev gibi korkutuyor ama yakalayamıyor.
Kısacası Galatasaray, belalısı Necati Ateş'i transfer etti ama rakibini yine yenemedi.
Sanırım galibiyet için gelecek sezon başında Mehmet Eren'in de yuvaya dönmesi gerekecek!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor