19 Ağustos 2012 | Pazar

3 puan haram mı?

Yine rakibe ikram ile başladı Trabzonspor sezona... Bordo-mavili takımda cezalı Şenol Güneş'in yanı sıra Colman ve Halil'in eksikliği hissedildi. Bu hafif maçtan da anlaşıldığı gibi Trabzonspor'a mutlaka bir golcü gerek. Vittek ile bu iş olmaz. İlk yarıda Fırtına, rakibin direnişi karşısında öne çıkamadı. Sağda Volkan, solda Olcan rakip kaleyi zorlamaya çalıştı. Trabzonspor'un savunması, oturmuş ancak, adam ve top paylaşımında özellikle ikinci yarı tutuktu.
Volkan'ın golü Trabzonspor'u rahatlattı.
Geçen yılki durgunluğu üzerinden atmış göründü.
Bu Trabzonspor için büyük kazanç.
Biri çıkıp, bu ligdeki topçulara artık hakeme itiraz etmenin kart cezası göreceğini anlatması gerek. Serkan faul yaptı, hakem haklı kart gösterdi. Mustafa, hakemin üzerine yürüyüp hesap sormaya kalktı. Bu görülen kartlar bu kadar ucuz olmamalı.

Üstüne yatmaya çalışırken...
İkinci yarıda Trabzonspor geriye çekildi ve 1 puana razı gözüktü. Karabük'te, oyuna sonra giren Shelton ile savunmayı hayli zorladı.
Skibbe'nin bu oyuncu ile neden başlamadığını merak ettim. Trabzon'da savunmanın ileri top atmada arızası var. Bordo-mavili kenar yönetimi Vittek'e 70 dakika nasıl dayandı?
Onu da merak ettim. Savunmada Mabiala, Trabzonspor'un etkisiz hucumlarında geçit vermedi. Bordo-mavililer tek golün üzerine yatmaya çalışırken Karabükspor'un dağınık da olsa atakları göze batıyordu.
Trabzonspor gibi bir takım, rakibine bu kadar mahkum oynamamalı. Golün geleceği belliydi. Ve geldi de. Sormadan geçemeyeceğim.
3 puan Trabzon'a haram mı? Özel Not: Şunu da yazmasam ayıp olacak.
Trabzonsporlular'ın itiraz ettikleri kadar var.
Bu havada saat 17.00'de, yakıcı sıcakta maç oynatmak cinayet. İnşallah, bu ters saatin ısrarının arkasında başka bir şey yoktur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor