29 Kasım 2013 | Cuma

İşte Fırtına

Trabzonspor son maça bırakmadı.
Bordo-mavililer, Limassol'un işini Avni Aker'de bitirdi ve üst tura çıktı. Apollon'un ilk dakikalardaki tehlikeli ataklarını savuşturan bordo-mavililer, sonra hakimiyet kurdu ve ilk yarıda arka arkaya iki dakikada iki gol atarak rahatladı.
Onur'a iş düşmedi. Savunma da hatasız oynadı. Zokora ve Colman iyi günlerinde idi. Demek ki, Colman'ın başındaki band sıkıyordu. Bandı çıkarmış, kafasına kan gitmeye başlamış. İşte Colman bu.
Böyle oynamalı. Olcan attığı 3 gol ve Soner'e attırdığı ile sahanın yıldızıydı.
Zokora'nın uzun ve adrese pasları Apollon'u çökertti. Konuk takım Kyriakov (48) ve Grigoria (12) ile dörtlü savunmayı altıya çıkardıysa da fırtınaya sökmedi.
İlk yarıdaki iki fark, bordo-mavilileri soyunma odasına rahat götürdü.

Hakem penaltıyı uydurdu
İkinci yarıda Trabzonspor iki golü yeterli bulmadı. Her ne kadar Apollon öne çıkmaya çalıştı ise de bordo-mavililer rakiplerine geçit vermedi.
İlk yarının tutuk oyuncusu Malouda, bu yarıda yerinde paslarla arkadaşlarını kale önünde topla buluşturdu.
Olcan'ın güzel golü nefisti. Yenilen golde Mustafa ile Bamba hatalı.
Henrique-Janko değişimini anlamadım.
Apollon'un en iyisi Fransız Robert (20) ile oyuna sonra giren ve golü atan Abraham (19) çok boş bırakıldı.
Onur yine geçit vermedi. Hakemin yarattığı penaltı golü, bordo-mavilileri strese soktu. Olcan'ın serbest atıştan gelen nefis golü hem herkese derin nefes aldırttı, hem de sonucu "zafer" olarak ilan etti..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor