27 Nisan 2014 | Pazar

Yola devam

Hami Mandıralı ile Trabzonspor, Avrupa yolunda Gaziantepspor galibiyeti ile devam ediyor.
Arka arka kazanılan puanlar, bordo-mavilileri hedefe doğru götürüyor. Avni Aker Stadı'nda tribünlerin bomboş olduğu maçta, Trabzonspor ilk yarıda sonuca gitti. Yusuf'un asistleri ve Henrique'nin golleri ilk 45 dakikanın sonucunu ilan etti.
Adrian'ın beceriksizliği farkın açılmasını engellemekle kalmadı, ikinci yarıda yenilen gol bordomavilileri strese soktu. Hakem Yunus Yıldırım'ın yalnız konuk takımın faulleri görmesi, iş düşmeyen maçta notunu düşürdü.
Karşılaşmanın ilk yarısında futbol vasatın üzerine çıkamadı...

Yanlış pas tercihleri
Trabzonspor, ilk yarıaki golleri attıran Yusuf ile savunmanın belkemiği Bosingwa'nın sakatlanıp çıkması ile hayli zorlandı.
Cenk'in kafa ile attığı gol de Bosigwa'nın yokluğu sonucu oldu. Bu yarıda, bordo-mavili takımın gençleri hataları arttırdı.
Gaziantepspor, Sapara'nın oyuna girmesi ile hareketlendi.
Her duran top, Sapara ile Trabzonspor için tehlike oldu. Konuk takımın golünden sonra telaşlanan Trabzonspor, Olcan ile bir gol kaçırdı ki, Hami Mandıralı çıldırdı adeta. Yalnız o mu. 2-3 pozisyonda yanlış pas tercihleri gol getirmedi...
Bu arada Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas'ın kurtarışlarının da farkı önlediğini yazmadan geçmek haksızlık olur.
Bourceanu'nun direkten dönen tartışılan şutu, Olcan'ın topu kaleye sokamaması beceriksizlikti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor