07 Kasım 2014 | Cuma

Yazık oldu!

Trabzonspor,Avrupa'da yine yenilmedi... Belçika'da aslanlar gibi mücadele eden bordomavili takım, yine Türkiye'ye puanla dönüyor. Ancak, alınması gereken önlemlerin de olduğu dün geceki karşılaşmada bir kez daha görüldü.
Maçın özeti ise: Yazık oldu. İki yıldır Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor, savunmanın boşluğundan yenilen gol ile şoke oldu. Arkasından orta saha ile savunma anlaşmazlığı ve hatlar arasındaki kopukluk nedeniyle Lokerenliler ilk devrenin sonunlarına doğru iki akıl almaz gol kaçırdı.
Nefeslerimizi tuttuk... Ama şans bizden yanaydı. Belkalem ve kaleci Fatih, iki gole geçit vermedi ve ilk yarı golsüz kapandı. Bu son dakikalardaki iki mutlak gol pozisyonunu gole çeviremeyen Belçika takımı, "Atamayana atarlar" sözünü bir kez daha bizlere hatırlattı. Son anlarda Yatabare'nin füzesini iyi izleyen Waris, devrenin ve maçın skorunu tayin etti.

Sol kanada çözüm lazım
Vahid Halilodziç'in tribüne çıkmasından sonra bordo-mavililer ikinci yarıya baskılı başladı. Bosingwa sahanın her yanında ayak basmadık yer bırakmadı. Maçta zor kazanılar toplar, rakibe kolay kaptırıldı. Orta sahanın yavaş haraket etmesi Lokeren'i atağa çıkardı. Ancak, Belçikalıların beceriksizliği şans oldu ve Allah'tan gol yemedik.
Yusuf'un çok arandığı maçta, hala sol kanada bir çözüm bulunamadığı görüldü. Gol bölgesindeki beceriksizlik ise galibiyete set çekti.
Yatabare'nin kaçırdığı akıl almaz gol pozisyonu, Trabzonspor'un bu takımı neden yenemediğinin göstergesiydi.
Neticede bordo-mavililer, Avrupa'da puan kazanmayı yine başardı ve rakibine boyun eğmeyeceğini gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor