05 Aralık 2014 | Cuma

Düdük çalmadan maç bitmez

Tamamen yedeklerden oluşan Trabzonspor, kupa maçında Ankara'da Keçiörengücü'yle yenişemedi.
Bordo-mavililer gelene 4, gidene 3 gol atarak bizi fena alıştırmıştı. İlk 45 dakika, golsüz bitince keyif alamadık.
2 gün sonra ligde şampiyonluk için mücadele edeceği Beşiktaş ile oynayacak Trabzonspor'da Ersun Yanal, haklı olarak aslarını oynatmadı. Değişiklikleri de çok geç yaptı.
Bir bakıma, belki de sahadakileri görüp, lig, kupa ve Avrupa maçlarında alternatif yapmaya çalışacak. İlk 45 dakikada gördüğüm kadarı ile kalede İbrahim vasatın üzerine çıkan isim oldu.
Keçiören geride 4, hemen önünde 3 oyuncu ile savunma ağırlıklı ve sert bir oyun oynadı. Trabzonspor'da sağ kanat hiç, sol kanat çok az işledi.
Bordo-mavililer ilk devre ileride çoğalamadı.
Belli ki tedirginlerdi. Bu yarıda aklımızda kalan İshak'ın nefis şutu ve Burak'ın kurtarışı idi. ilk yarı golsüz, Ersun Yanal kızgın idi.

Son dakika golü
Ankara'daki bordo-mavili seyirci, Avni Aker'dekinden çok fazla idi. Keçiören bu yarıya öne çıkarak oynadı. Oyundan memnun olmayan, aklı Beşiktaş maçında olan Ersun Yanal, Fatih'in yerine Mehmet'i, Salih'in yerine de Özer'i alıp orta alana hareket getirmek istedi.
Mehmet ile Özer'in sahaya girişi, Trabzonspor'daki yerini bulan pas yüzdesini artırdı. Soner yine etkisizdi.
Yanal, onbir oyuncu değiştirilse yapardı.
Hüseyin, Yatabare'ye adım attırmadı.
Keçiören kalecisi Burak, ilk yarıda olduğu gibi yine gole izin vermedi. Keçiören, Trabzonspor'u sahasında hapsetmeye çalıştı, zaman zaman bunda da başarılı oldu. Yani Yanal'ı kendi silahıyla vurmaya çalıştı.
Serdar-Sefa değişimi de sonucu etkilemedi.
Keçiören, geriyi boş bırakan rakip savunmayı fena yakaladı ve Yıldıray, İbrahim'i avladı. Ancak, son düdük çalamadan maç bitmiyordu.
Waris beraberliği sağlayarak yenilgiyi önledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor