31 Temmuz 2015 | Cuma

Karmaşada bu kadar

Trabzonspor, Makedonya'dan tek gollü yenilgi ile tur umudu alarak dönüyor.
Uzun süredir izlediğim Trabzonspor, ilklerin takımıdır. Yine ilke imza attılar. Avrupa'da hayati bir maça çıkarken, menajer, teknik direktör ve kaptan, birbirine girdi. Moral motivasyon tükendi tabii. Üsküp'teki dün geceki maç bu olumsuz koşullarda oynandı. Bu tek gollü fark rövanş için umut verici.
Süleyman Hurma ile Şota efeliği maçtan sonraya bırakmalıydı. Yöneticilik dayılık değil, adından da belli idare etmektir.
Rabotnicki sıradan bir takım.
Ancak, Trabzonpor'un oyun düzenini bozdu ve bordo-mavililere geniş alan bırakmadı. Waris sahada yoktu. Cardozo top alamadı, aldıklarını da harcadı. Kanatlar çalışmadı.
Orta alan etkisizdi. Yoklar elbette büyük dezavantaj. Mehmet Ekici'yi aradık. Yediğimiz golde savunma çok öne çıkmıştı ve Salih ofsaytı bozdu.
Golde Uğurcan'ın hatası yoktu.

Aker'de tur gelir ama...
İkinci yarıda,Trabzonspor gol ararken, gol yiyordu. Aykut geçit vermedi.
En hareketli Yusuf'un "al da at" ortasında Cardozo yakındaki kaleyi göremedi. Sefa'yı kenara alan Şota, Özer'i oyuna sokarak orta alanı hareketlendirmek istedi. Doldur boşaltlar beraberliği getirmedi. Aykut, yerini Okay'a bıraktı. Sonra Waris'in yerine Erkan girdi. Sonuç değişmedi.
Ve 6 Ağustos'ta rövanş var. Fırtına, Avni Aker'de turu geçebilir.
Ancak, idari ve teknik yönetim, kavgayı maç sonuna bırakmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor