Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

03 Eylül 2014 | Çarşamba

Osmanlı farkı

PTT 1. Lig'de 2014- 2015 sezonu geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Tüm takımlarımıza FOTOMAÇ ailesi olarak başarılar diliyoruz...
İlk haftanın lideri, sezona isim değişikliği yaparak giren Osmanlıspor (Ankaraspor) takımı oldu.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'den düşen Elazığspor önünde dört farklı skor ile adeta şov yapan Osmanlıspor averajla da olsa ilk haftadan zirveye kuruldu.
Maça damgasını vuran iki isim ise geçen sezon başka formalarla takımlarının Spor Toto Süper Lig'e çıkmasına büyük katkı veren Muhammed Reis ve Mehmet Yıldız isimleri oldu.
Oynadıkları oyun, attıkları gollerle bu yılda çok konuşulacaklar.
19 gollü başlangıç
Lig 9 maçta atılan 19 golle başladı.
İlk haftanın içeride kazananları Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor olurken, dış sahada kazananlar, Alanyaspor ve Kayserispor oldular.
Tam 5 maç berabere biterken, 4 maçın skoru ise 1-1 tamamlandı.
SOS veren takımlar İlk
hafta maçları sonrası üç şehir takımı kötü sinyaller verdi. Son anda transfer yasağını kaldırabilen Orduspor, sezona iyi hazırlanamayan Elazığspor ve iyi oyuncularını kaybeden, ilk hafta farklı kaybeden Manisaspor için durum hiç de iyi gözükmüyor.
Dileriz en kısa zamanda toparlanırlar.
Bak şu Alanya'ya
Bu sezon lige çıkan ve isim değişikliği ile Albimo Alanyaspor adını alan takım ilk haftanın deplasmanda en dikkat çekici skorunu da aldı.
Ligin gediklisi Manisaspor'u Manisa'da 3-0 yenen güney temsilcisi, mükemmel oyununu 3 gol ve 3 puanla taçlandırmayı başardı. İlerisi için önemli sinyaller verdiler.
Çok takımın canını yakabileceklerini gösterdiler.
Ancak diğer tarafta da ev sahibi ekibi zor günler bekliyor.
Her yer deplasman
Bu yılın sezon başı dikkat çeken durumu; maçlara hazırlanamayan sahalar, 'saha beceriksizlikleri'nin göze batan sorumsuzlukları ve kötü zeminlerle start oldu.
Tabii bundan mağdur olacak takımlar da Şanlıurfaspor, Manisaspor, Karşıyaka ve Altınordu takımları olacak.
Bu sezon koca bir yaz hiçbir şey yapmayıp sahayı yakan(!) Şanlıurfa GSİM'ye bir sorum olacak: "Bunu nasıl başardınız?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor