Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

01 Ekim 2014 | Çarşamba

Mavi fırtına!

PTT 1.Lig'de 4. hafta maçları tamamlandı.
Ligin zirvesinde Denizlispor deplasmanında 2-2 berabere kalmasına rağmen averajla da olsa Osmanlıspor takımını görüyoruz. Ankara temsilcisini, 10 puanlı Antalyaspor ve Adana Demirspor, 9 puanlı Albimo Alanyaspor takımları takip ediyor. Ünal Karaman yönetiminde bu yıl yeniden yapılanan ve oldukça dinamik bir kadro kuran Adana Demirspor çıktığı iki deplasmandan 6 puan topladı ve zirveyi zorluyor.
Bu yıl Süper Lig'den düşen Antalyaspor ve PTT 1.Lig'e yeni çıkan Albimo Alanyaspor takımlarının da başarıları, ligi takip eden hemen herkesin dikkatini çekiyor...

4 haftada 95 gol..!

Ligde bu hafta 27 gol kaydedildi.
İlk hafta 19 gol.
2.hafta 20, 3. hafta 29 ve bu hafta atılan 27 golle birlikte, toplamda atılan gol sayısı 95 oldu. Hafta başına düşen gol ortalaması ise 23.75 oldu.
4. hafta, 4 ev sahibi, 2 deplasman takımı galip gelirken, 3 maçta berabere sonuçlandı.
Bu hafta hakemlerimiz 59 sarı kart çıkardılar, 5 penaltı kararına hükmettiler. Maçlarda heyecanın oldukça yükseldiği de dikkatlerden kaçmadı.

Bak şu Horoz'a..!

Denizlispor, Osmanlıspor'u elinden kaçırdı dersek maçı anlatmış oluruz. 2-0 öne geçen yeşil-siyahlılar, son ana kadar önde götürdüğü maçı, Bilal Aziz'in 86'daki golü ile 2-2 beraberlikle tamamladı.
Denizlispor skor anlamında olmasa da, oynadığı oyunla ümit verdi...

Şimşek'in çıkışı...
Son anlarda kadro kuracaksınız, hazırlık dönemini şu anki kadronuzla yapmayacaksınız, maçlara ilk 11 yaparken zorlanacaksınız, o takım şimdi liderle kafa kafaya olacak. Pes vallahi, helâl billahi! Ünal Karaman'ı, Samet Aybaba'yı, Adana Demirspor'lu futbolcuları kutluyoruz.

Antalyaspor serisi!

Emrah+Diarra+Gökhan Karadeniz! Bu üçlü taşıyor, Antalyaspor coşuyor. Bu üçlü atıyor, skorboard taşıyor.
Yine iki muhteşem Emrah golü seyrettik. Penaltıdan ve enfes bir Diarra+Emrah organizasyon golü. Gökhan ise hem attırıyor, hem atıyor.

Heyecanın zirvesi
Daha saniyeler dolmadan ilk gol, 7. dakikada 2. gol, şok sonuç! Manisaspor Kayserispor'u yenince şaşırtmıştı.
Adanaspor'a yenilince de şaşırttı(!) Üç gol atan Manisaspor, 3 puanı alan Adanaspor oldu. Adanaspor bu muhteşem geri dönüşle çıkışı başlatmış olabilir. Takipteyiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor