Cevdet Ünüvar

Cevdet Ünüvar

21 Mayıs 2015 | Perşembe

Önce ismini sonra ligini

İlk 12 hafta ile, son 7 hafta başarısı Osmanlıspor'a Süper Lig kapısını açtı. Kayserispor'dan sonra Süper Lig'e direkt çıkan ikinci takım Ankara temsilcisi oldu. O zamanki adıyla Ankaraspor, garip bir tasarrufla ligden düşürülmüştü. Önce isimlerini değiştirdiler, bu sezon da liglerini. FOTOMAÇ Gazetesi olarak tebriklerimizi iletiyoruz.

HEYECAN SÜRÜYOR!
Ligin son haftası, heyecanın adresini Süper Lig'den Play-Off ve ligde kalıp-düşecek takımlara çevirdi. Adana Demirspor ve Antalyaspor'un garantilediği Play-Off'un son iki biletine, Albimo Alanyaspor, Samsunspor, Şanlıurfaspor ve Altınorduspor'dan iki takım sahip olabilecek.
Diğer takımların hayalleri ise gelecek sezona kalacak.

FİNAL HAFTALARI-2
Kayserispor'un Süper Lig'e çıktığı, Osmanlıspor'un 'direkt rakibi' Adana Demirspor'u yenmesini Final-1 haftası sayarsak, bu haftaki Antalyaspor-Osmanlıspor, Denizlispor- Manisaspor, Bucaspor-
Adana Demirspor ve Altınorduspor-Samsunspor maçını da Final-2 olarak addedebiliriz.
Final-2'nin kazananları Osmanlıspor Süper Lig'e çıktı. Denizlispor ve Bucaspor umutlarını son maça taşıdı.
Kaybedenleri, Antalyaspor, Adana Demirspor Play-Off'a kaldı. Manisaspor pamuk ipliğine bağlı bir umut taşıyor.
Puan eşitliği ve üçlü averaj durumunda, ligde kalabilecekler.
Son 90 dakika ise Final haftası demek.

DÜELLOYU OSMANLI KAZANDI!

7 Gollü, bol heyecanlı, gidip gidip gelen maçı, Süper Lig kapısını aralayan 90 dakikayı Osmanlıspor kazandı ve başarısını tescilledi. Antalyaspor ise Play-Off'a formda gireceğini, Gökhan ve Emrah'la her hafta daha da etkin olmaya başladığını gösterdi. Play-
Off'ta Antalyaspor 4'lü kapışmanın favorisi olacak gibi.

SERİ SONU!
Altınordu-Samsunspor maçı, ev sahibi takımın sadece "Altın Serisini" bozmakla kalmadı, Play-Off yarışında rakibi ile yer değiştirme şansını da kaybettirdi.
Ama şunu da söylemek lazım, son 9 maçında 25 puan toplayan, bu sezon ikinci bir takımda yok aynı zamanda.
Samsunspor ise sezonun en değerli 1 puanını aldı.

HOROZ ÖTTÜ!

Denizlispor logosundaki horozu biraz geç uyandırdı ama ipleri de kendi ellerine almayı başardı. Son 5 maçında 4 galibiyet aldı, 12 puan topladı.
Artık her şey Denizlispor'un ellerinde. Kazandığı zaman kimsenin matematiğine bakmadan ligde kalacak. Denizlispor da bunu başarıp korku tünelinden çıkmaya çalışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor