Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

15 Nisan 2019 | Pazartesi

F.Bahçe için başarı

Henüz 2. dakikadaki duran top karambolü dışında tehlike yaşanmayan ilk 20 dakikada iki takım da çıkarken çok top kaybı yapıyordu.
F.Bahçe, eski maçlar kadar ön alanda basmıyor; G.Saray sabırla oynamaya çalışıyordu. Sadece boşa koşturma ve mücadelenin olduğu, pozisyonun olmadığı bir 25 dakika seyrediyorduk. Öyle ki ilk isabetli şut 25'te Moses'tan gelmişti. Sonra F.Bahçe biraz tempo arttırmaya çalıştı ve Valbuena ile şutu da buldu.

* * *

İlk 35 dakika F.Bahçe'nin kaleye 1 isabetli şutu varken, G.Saray onu da bulamamıştı. Moses ve Onyekuru etkisizdi. Harun topla Soldado'dan daha fazla buluşmuştu.
Savunmanın ofsayt yanlışı Hasan'a kırmızı çıkarttırınca olayın şekli değişti. G.Saray baskı kurdu ama bir orta dışında pozisyon da bulamadı.
İKİNCİ yarının başında Dirar sol beke, Moses sağ beke geçti.
Belhanda-Emre değişti ama takım iyice yaslandı, Mariano kaçırdı.
Çünkü G.Saray'da Donk bile öne çıkıyordu. Tolgay kötüydü kartı da olunca Jailson ile değişti.
Feghouli'nin ortasında Onyekuru kafasıyla golü getirirken; Moses'ın topa vurdurması ve Harun'un çıkmaması asıl dert idi.

* * *

Dirar'ın, Feghouli'ye baskı ile kazandığı topta organize atak yine Dirar'ın pası ve Elif'in golüyle sonuçlandı.
N'Diaye-Sinan, Valbuenaİsmail hamleleri geldi. Mitroglou, Feghouli'nin yerine G.Saray son 7 dakikada 2 santrafora döndü. Çift santraforla oynayan G.Saray, orta yapmıyordu. Golü kaçıran da Alper ile F.Bahçe oluyordu. 10 kişi ile bu sonuç F.Bahçe için başarı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor