22 Eylül 2014 | Pazartesi

İsmail Kartal'ın 'dokunulmaz'ları!

Aslında ilk yarıda Trabzon maçının bir kopyasını izledik desek, kesinlikle yanlış olmaz. Saldıran, oyunu rakip sahaya yıkan ama pozisyon bile bulamadan ilk yarıyı bitiren bir Fenerbahçe vardı sahada... İsmail Kartal, kapanan rakipler karşısında takımını öne geçirecek çözümleri bir türlü bulamıyor. Neredeyse orta sahayı geçmeden oynayan rakibe karşı pozisyon bulamamak teknik-taktik olarak bir şeylerin doğru olmadığı anlamına gelir.
Lig başladığından beri yazıyorum; İsmail Kartal'ın 'dokunulmazları' onu yakacak diye... G.Antep önünde yine iki dokunulmaz Emmanuel Emenike ve Moussa Sow sahadaydı.
Emenike tribünlerden tepki alınca, çıkarmak zorunda kaldı. Aynı şey başka bir maçta Sow'un da başına gelebilir.
Kartal formsuz isimlere ısrarla görev vererek, onları taraftarın önüne atıyor. F.Bahçe'nin oyunu rakip sahaya yıktığı dakikalarda kanat bekleri Gökhan Gönül ve Caner Erkin ceza sahasına birçok orta yaptı. Bu ortalara kafa vurabilecek tek adam olan Webo ise kulübedeydi!

İşi ilk yarıda bitirebilirlerdi
İsmail Kartal, Webo'yu biraz da mecburen 59. dakikada oyuna aldı.
Ama neredeyse 45 dakika boyunca oyunu rakip sahada oynayan sarı-lacivertli futbolcular, artık yorulmuştu.
Henüz takım dinçken ve arka arkaya atak yaparken Webo sahada olsaydı, Fenerbahçe'nin daha ilk yarıda işi bitirmesi mümkündü. İlk kez Kadıköy'e çıkan Diego, henüz istenilen seviyede değil. Kalabalık savunmanın arasında sıkıştı kaldı.
Zamana ihtiyacı olduğu muhakkak.
Yine de sahada dökülen Sow varken, onun çıkması yanlış bir hamleydi. Kötü de olsa ayağında top tutuyor, rakibin dengesini bozuyor.
Golcülerini pozisyona sokamayan Fenerbahçe'de kazanmak için tek çare duran toplar ve ceza sahası dışından atılan şutlardı. Neyse ki imdada biraz da tartışılacak bir penaltı kararı yetişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor