07 Aralık 2014 | Pazar

Kış uykusu!

Fenerbahçe'nin maçları Nuri Bilge Ceylan filmleri gibi… Sıkıcı ve ağır… Takım yavaş ve sürekli yana oynuyor. Hal böyle olunca ligin en zayıf takımı denilen Balıkesir karşısında dahi pozisyona girmekte zorlandı.
Balıkesir ekibi oyunu geride kabul edip, Sercan ve Alanzinho gibi hızlı adamlarla kontratak yapmayı planlamıştı.
Oyunu geride kabul eden bir takımla karşılaşmak bu sezon İsmail Kartal'ın kabusu oldu. Zira kapanan her takımın Fenerbahçe'den puan alma şansı var.
Kartal bir türlü bu soruna bir çare bulamadı.
Emenike sadece açık alanda etkili olabildiği için bu karşılaşmada karambol golcüsü Webo'nun oynaması en azından kağıt üzerinde doğruydu. Kağıt üzerinde diyorum çünkü Fenerbahçe orta sahası topu Webo'yla buluşturmayı bir türlü beceremedi.

Takımda tek iyi Volkan

Zaten o da orta sahaya gelerek top almaya çalıştıkça yoruldu ve oyundan düştü. Haftalardır oynamayan Alves'in bu maçta oynamasının nedeni yönetimin sezonun ikinci yarısında takıma takviye yapamayacak olması olabilir mi? Kırmızı kart gördüğü için adeta "lanetli" ilan edilen Alves bir anda kıymete bindi.
Takımda "iyi oynadı" diyebileceğimiz bir tek Volkan var. Ceza sahasına atılan bütün topları çıktı aldı. Balıkesirspor'un uzun adamlarına fırsat vermedi.
Ağır zemin, kötü futbol ve kötü bir gol… İşte maçın özeti… Fenerbahçe Yönetimi sürekli maçlara taraftarın gelmediğinden yakınıyor. Allah aşkına bu takımın nesini izlesinler? Şampiyonluğa oynayan takımın teknik direktörü, ligin en dibindeki takım karşısında skoru tutmak için Selçuk'u oyuna alıyor! Bu futbol ve bu kafa yapısıyla şampiyonluk çok zor…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor