20 Aralık 2014 | Cumartesi

5 dakika uzatma!

İsmail Kartal'ın takımının gol atabilmesi için tek bir taktiği var. O da topu kanatlara indirip ceza sahası içine orta yapmak... Ama dün gece iki bek Caner ve Gökhan sürekli karavana attı. Özellikle Gökhan yaptığı tüm ortaları rakibe çarptırmayı başardı!
Topu sürekli kanatlara atma taktiğinin tutmadığı F.Bahçe forvetlerinin attığı gol sayısından belli! İsmail hocanın rakip stoperlerin üzerine gidecek, aralara top atacak bir çilingire ihtiyacı var. Diego tam da bu yüzden transfer edilmişti. Ama olmadı.
Aslında Emre'de bu özellikler mevcut.
Lakin Kartal, onu sadece pres ve adam kovalamada kullanıyor.
Uzun zamandır lig maçlarında forma giymeyen Egemen; Mehmet Topal ve Alves'le birlikte takımın en iyi isimlerinden biriydi. Yardımlaşmaları üst düzeydeydi.
Emenike kulübede oturmalı
İsmail Kartal, Emenike'ye bir kanatta, bir forvette görev veriyor. Bir türlü karar veremedi. Ben ona biraz yardımcı olayım.
Bu Emenike'nin yeri kulübedir sevgili hocam! Çünkü şu formsuz haliyle takıma girmeyi hak etmiyor. Sahada öyle saçma sapan işler yapıyor ki! F.Bahçe teknik heyetinin ona 70 dakika tahammül etmesinin sebebini anlayamadım. Oysa elinde Alper gibi topu rakip sahaya taşıyabilecek, adam eksilten, dikine oynayan bir oyuncu var.
F.Bahçeli taraftarlar maç sonunda hakemlerin karşılaşmaya 5 dakika ekleyen tabelayı kaldırmasını uzun süre ıslıkladı.
Penaltı golüyle öne geçen takımlarının ikinciyi atacağını değil, beraberlik golünü yiyebileceğini düşünüyorlardı!
Burası çok önemli. Koskoca F.Bahçe'nin düştüğü duruma bakın

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor