08 Mart 2015 | Pazar

Neler oluyor?

Fenerbahçe'de bugünkü G.Saray maçı için inanılmaz bir kenetlenme var. Kiminle konuşsam, "galibiyet"ten başka bir şey demiyor.
Tesislerde konuşulan tek şey G.Saray derbisi... İsmail Kartal'dan malzemeci Cemil'e kadar herkes bu maçın öneminin farkında.
Futbolcuların aklını en çok meşgul eden konu ise Emenike'nin durumu.
Takımın hemen hepsi, daha iyi oynayacaklarına, baskılı olacaklarına emin. Ancak Emenike'nin beceriksizliği akıl karıştırıyor. Kartal bir haftadır başta Emenike, tüm forvetlerine gol vuruşu çalıştırdı. Adeta golcülüğün AB-
C'sinden işe başladı. Son 2 idmanda onlara orta sahayı da dahil etti.

Burak-Sneijder'e özel önlem
Kaptanlar Emre, Volkan ve Gökhan, hep arkadaşlarıyla görüşüp derbiye hazırlıyor.
Artık "terapi odası" adını alan Bekir İrtegün'ün tesislerdeki odasında toplanan oyuncular, burada müzik dinliyor, sohbet edip dertleşiyor. Sezonun ilk yarısında oynanan G.Saray maçında kırmızı kart görerek takımının yenilmesine neden olan Alves'e de arkadaşları uyarı yapıyor. Alves, "Aman dikkatli ol" diyenlere, "Sarı bile görmeden maçı bitiririm.
Aklım başıma geldi" yanıtı verriyor.
Kartal zorlu derbide sadece 2 oyuncuya özel önlem alacak. Burak'ı Egemen, Sneijder'i de Mehmet Topal'la kilitleyecek.
Sneijder'in ise ceza alanı dışından şut attmaması için uyarıyor.
Takımla bir toplantı yapan Kartal, "Kart göreni yakarım. Bu maç şampiyonluk yolundaki en önemli sınav. Herkes sorumluluğunu bilsin. Disiplinini hiç bırakmayın. Hakemle diyaloga girmeyin" diye uyardı. Aziz Yıldırım ise taraftarlarla takımı Samandıra'dan uğurlarken, prim açıklaması bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor