29 Temmuz 2015 | Çarşamba

Bir hafta sonra…

Şu maç bir ay sonra oynanmış olsa başka şeyler konuşuyor olacaktık. Fenerbahçe takımı hâlâ fizik olarak hazır değil. Buna karşın ligi başlamış bir takım karşısında orta sahada ölümüne pres yapmak zaten hazır olmayan sarı-lacivertli oyuncuların erken yorulmasına yol açtı. Kamp değerlendirmesi yaparken Vitor Pereira'nın sadece hücum oyuncularıyla yakından ilgilendiğini ve takım savunmasının üzerine pek düşmediğini yazmıştım.
Ancak futbol iki yönüyle oynanması gereken bir oyun… Nitekim Fenerbahçe savunması; çabuk çıkan, ayağa oynayan Shakthar Donesk karşısında zor anlar yaşadı.

Hasan Ali'yi eleştiremeyiz

Bunun üzerine bir de Gökhan'ın eksikliği eklenince tehlikeli pozisyonlara giren taraf Ukrayna ekibi oldu. Hasan Ali'yi eleştirmek olmaz. Sol elle yazı yazarken sağla yazmaya çalışmaktı onun yaptığı… Hiç oynamadığı bir mevkide görev yapmak hiç kolay değil.
Volkan dün gece takımını ayakta tutan adam oldu. Kurtardığı pozisyonlar olmasa daha ilk yarıda Avrupa hayali sona erebilirdi.
De Souza'yı çok beğendim. Hep söylüyorum; transferi Nani ve Van Persie'nin gölgesinde kaldı ama bence sezonun oyuncusu olacak. Fenerbahçeli futbolcular bir hafta sonra, bir hafta daha alışmış olacak birbirine.
Tur kolay değil ama zor da değil…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor