28 Ağustos 2015 | Cuma

Kanatlar çalışınca

Hep söylüyorum; "Forvet arkası oynayan Diego idare eder ama kanatta oynayan Diego kötüdür" diye! Ama sistem değişse de Pereira'nın Diego sevdası değişmiyor!
Mutlaka ona oynayacak bir mevki buluyor! Hoca şunu aklına iyice soksun; bu takım geçen sezon "Emenike sevdası" yüzünden şampiyonluk kaybetti.
Fenerbahçe düşündüğüm takım tertibiyle sahadaydı. Öncelikli hedef golü bulup rakibin gardını iyice düşürmekti.
Pereira'nın bu planının büyük ölçüde tuttuğunu söyleyebiliriz. Ama takımdaki sıkıntılar devam ediyor. Bu sıkıntının adı ise sistem… 4-4-2 ve 4-2-3-1'in ardından dün de 4-3-3 gibi bir sistemle oynadı Fenerbahçe.
Bu durum Pereira'nın arayışlara devam ettiğini gösteriyor. Hem maç oynayıp hem de denemeler yapmak riskli. Ama oyuncu kalitesi bu riski minimuma indiriyor.

Caner-Şener muhteşemdi
Fenerbahçe'nin iki beki Şener ve Caner muhteşemdi. Özellikle de Şener… "Orta isabeti" ve "hücum aklı" onu Gökhan Gönül'den bir adım öne çıkarıyor. Böyle devam ederse takımın vazgeçilmezi olur.
Tabi Fernandao'yu da es geçmeyelim.
Maçın başından sonuna rakip savunmacılarla adeta dövüştü. Bu kadar mücadele edip oyunun daima içinde olmak öyle kolay değil.
Volkan Şen her zaman formayı zorlayacak isimlerin başında geliyor.
Oyuna girdikten sonra Nani'den daha etkili olduğunu söyleyebiliriz. Fernandao'yu iyi tanıması onun büyük avantajı.
Ba'ya geldiğinden bu yana çok salladık ama dün iyiydi.
Fenerbahçe'nin kadrosu Avrupa Ligi'nde finale kadar gidecek kapasitede… Sadece biraz daha zamana ihtiyacı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor