10 Şubat 2016 | Çarşamba

Ula Diego!

Kimse bana Fenerbahçe tarihinin en pahalı ve en kaliteli kadrosunun son iki maçında toplam 7 gol yemesini anlatamaz! Pereira'nın takımla ilgili yaptığı "tek övülecek" şey olan takım savunması alarm veriyor.
Bunun en önemli nedeni ise Pereira'nın eleştirilerden bunalıp, daha hücumcu bir sistemi oynatmak istemesi… Ama görünen o ki bunu beceremeyecek! Sezon başında verdiği, "Çok gol atan, sürekli hücum eden bir takım oluşturacağım" açıklamasının altında daha fazla ezilmesine gerek yok.

Sakatlık olmaması sevindirdi
Fazla pozisyona giremeyen, az gol atan, taraftarın sevmediği sistemi değiştirmenin bence zamanı değil. As ağırlıklı kadroyla çıktığın maçta 2. Lig takımı Amedspor'dan 3 gol yiyorsa bu önemli bir sıkıntının göstergesidir. Bakalım bundan sonra şapkandan ne tavşanlar çıkaracaksın Pereira! Bu sezon "en kötü zeminlerde oynama" yarışması yapılsa herhalde Fenerbahçe açık ara birinci olur.
Amedspor'un sahası patates tarlasından halliceydi! Maçın sevindirici tek yanı sakatlık olmadan tamamlanmasıydı.
Kjaer'i izlemek gerçekten büyük keyif… Maçın adı ne olursa olsun tam konsantre oynuyor. Maç seyircisiz olduğu için arkadaşlarıyla konuşmalarına da net bir şekilde duyduk. Defans hattını sürekli yönlendirdi. Onun kalibresinde oyuncular getirmek Türk futbolcusunu da geliştirir. Dün olmasaydı skor ne olurdu acaba?

Düşüşün sebebi Pererira

Arkamdan bir ses duyuyorum; "Ula Diego ne yapirsin?" Sanırım tribünde maçı izleyen Amedspor kulüp çalışanı dostumuz da benim gibi anlayamamış Diego'yu! Şu maçta da oynamayacaksan hangi maçta oynayacaksın arkadaş!
Geçen sezon Bursar'da inanılmaz performans gösteren Volkan, Ozan, Şener ve Fernandao'daki düşüşün nedeni Pereira'dan başkası değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor