26 Ocak 2017 | Perşembe

Robin...

Hey gidi Robin Van Persie hey... Biz seni ne büyük maçlarda izledik. İzledik, izledik, doyamadık. Hatırlayın ismi Fenerbahçe'yle geçtiğinde herkes nasıl heyecanlanmıştı.
Futbolla ilgilenen herkesin tanıdığı nadir isimlerden birisi o.
Sakatlık belaları yüzünden Fenerbahçe'ye çok faydalı olamadı. Ama onun ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu dün bir kez daha gördük. Bunu attığı gollerle, oynadığı futbolla ilgili söylemiyorum.
Büyük oyuncuların büyük egoları vardır. Türkiye Kupası'nın hiçbir şeyi değiştirmeyecek bir maçında bu tip yıldız futbolcuları sahaya çıkarmak bile çok zordur. Ama Van Persie hem sahaya çıktı hem de ciddiyetle mücadele etti. Maçın isminin ne olduğuna bakmadan sahaya performans koyan oyuncuyu sevin sevgili okuyucularım.
Çünkü bu futbolcular şimdilerle hep kavga ederek konuştuğumuz futbolu bize yeniden sevdirecek.

Salih'in aklı başına gelmiş
Van Persie'nin yaptıkları, 'maç seçen, oynadığı mevkiye burun kıvıran' her futbolcuya örnek olsun. Umarım bu performansı ligde de devam eder.
Fenerbahçe'nin ona ihtiyacı var.
Ve Salih... Son dönemde onu çok eleştirdim. Salih'e en çok destek veren isimlerin başında geliyorum. Şimdi bakıyorum aklı başına gelmiş gibi...
Zaten oyun zekası birçok oyuncunun çok üzerinde... İhtiyacı olan şey çalışmak ve fizik gücünü artırabilmekti.
Çaba gösterdiği sürece bizler de onun için aynı çabayı göstereceğiz. Umarım bu istekli oyunu sadece transfer dönemi performansı değildir! Fenerbahçe'de son dönemlerde beğendiğim çok genç oyuncu var. Israr edilirse bu jenerasyondan A Takıma çıkıp uzun yıllar hizmet edebilecek çok oyuncu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor