13 Mayıs 2019 | Pazartesi

Kadere bak

Maçın öncesinde Çaykur Rizespor- Galatasaray karşılaşmasını izledim.
Allah biliyor ya; şu anda bilgisayarın başında hala sinirden yerimde duramıyorum.
Hakemlerin bu kadar göz göre göre şampiyonu belirlediği başka bir sezon hatırlayamadım. Peki diğer takımlar bu sezon neden oynadı bu kadar hafta? Belirlediyseniz şampiyonu, verin kupayı, insanların sinirlerini zıplatmayın.
Şunu herkes bilsin; hakemlerin yoksa da Allah'ın adaleti var. Biraz da mecburen kulüp ekonomisini düzeltmekle uğraşan Fenerbahçe yönetimi, bu haksızlara karşı çıkamıyor ne yazık ki!
Yahu konuşmak için illa şampiyonluğa oynamak gerekmiyor. Vallahi Aziz Yıldırım öyle ya da böyle bunların hakkından geliyordu.
Gelelim maça... Ersun Yanal, Tolgay sevdasından vazgeçti geçeli, Fenerbahçe derli- toplu, ne yaptığını bilen bir takım oldu. İddiasız maçlarda dahi her şeyini veren futbolcuları pek severim.
Açıkçası bu karşılaşmalar önümüzdeki yıl kimin takımda kalacağıyla ilgili belirleyici olacak. Valbuena, Dirar ve İsla gerçekten mükemmel oynadılar. Özellikle oyunun yönünü değiştirerek rakibi şaşırtmak iyi bir plandı.
Kadere bak! Bir sezonda Fenerbahçe'nin iki kupasına mal olan Akhisar'ın ipini çekmek sarı- lacivertlilere nasip oldu. Futbolun hayattan bir farkı yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor