25 Ocak 2015 | Pazar

Skor 8-0 olmalıydı

Saha çamurdu, hava soğuktu, rakip sert oynadı, hakem penaltımızı vermedi! Bunlar teknik adamların ve futbolcuların mağlubiyetten sonra söylediği klasik cümleler. Sonunda da önlerindeki maçlara bakarlar! Dün gece Kasımpaşa'nın teknik adam olarak da futbolcu olarak da söyleyeceği tek bir kelime bile yok.
Fenerbahçe karşısında yaptıkları mücadeleden ve oynadıkları oyundan dolayı utanmaları gerekir. İyi
oynayamayabilirsin ama iyi mücadele etmeye mecbursun!
F.Bahçe
sizden daha iyi takım.
Sahaya baktığın zaman F.Bahçe takımında mücadele etmeyen tek oyuncu yok. Peki Kasımpaşa'da mücadele eden oyuncu var mı? Hayır o da yok!
Aslında bu maçın neticesi sahadaki mücadeleye ve oyun anlayışına göre 7-0, 8-0 bitmesi gerekirdi. F.Bahçe oyuna çok ciddi başladı. Forvetteki en uç adamdan itibaren pres yaptılar.
Bunun neticesinde göstere göstere bir gol attılar. Sarı-lacivertliler oyunu hiç bırakmadı. İşi oldukça ciddi tuttular skoru 2-0 yaptılar.

İhtiyar nineler gibi
Kasımpaşa kabadayı bir semt olarak bilinir ama dünkü Kasımpaşa
dişleri dökülmüş ihtiyar nine gibiydi.
Demek
ki futbolcuların rahatları yerinde, onları zorlayan da yok.
Onlar da yan gelip yatmışlar.
Dün
akşam sağdan sola, yukardan aşağı baktığınızda F.Bahçe takımında tenkit edilecek hiç birşey bulamıyorum.
Şunun arkasına sığınamazsınız; "Kasımpaşa hiç oynamadı." Oynasalardı kardeşim! Onları tutan mı var dı? Ben dün akşamki Fenerbahçe'yi beğendim. Belki göze hoş gelen daha farklı şeyler de yapabilirlerdi ama gereksiz maceralara girişmediler. Ve sahadaki oyun ve mücadele bütün futbolculara eşit bölündü...
Bundan
kimler ders çıkarır onu bilemem. Fenerbahçe'nin menfaatleri mi önemli, yoksa şahısların mı?
O da camianın sorunu...

FUTBOL CİNAYETİNE ŞAHİT OLDUM...
G.Antep-Balıkesir maçında tam bir futbol cinayetine şahit oldum. Kronometre 90+5'i gösterdiğinde bir hava mücadelesinde eğer faul varsa Antepli oyuncu yapmıştı, Halis Özkahya yine eyyam düdüklerinden birini çalarak Balıkesir'in aleyhine faul verdi. O top da gidip gol oldu. Sonrasında sahada yaşananlar rezalet! Peki Balıkesir kaybettiği bu iki puanla küme düşerse ne yapacaksın?

BENCE DİEGO
Dün maçta bir gercçek daha gözüktü; Emreli F.Bahçe mi, Diego'lu F.Bahçe mi? Bence kesinlikle Diego'lu Fenerbahçe.
Tabii burada teknik direktör İsmail Kartal'ın işi çok zor.
Emre sakat olduğu zaman zorlanmaz da, Emre oynayacak hale geldi mi, İsmail hoca ne yapar? Bütün sorun burada. Diego dün sahada iki asist yaptı onun dışında da olumlu sinyaller verdi.
Eğer Diego üzerinde durulursa, şans verilirse ve kafası rahat olursa takıma yararı artacaktır. Bu kesin... İsmail Kartal işte burada ağırlığını ve hocalığını konuşturmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor