08 Eylül 2019 | Pazar

Sadece şans golü!

Takım çok kötü bir sınav verdi. Kendileri ağır ağır oynadılar, kağnı gibi. Yan top yan top... Hem tribündeki seyirci hem televizyon başındki bizler resmen 9 doğurduk. Az daha düşük yapacaktık.
Bir korner ve hava topu bizi kurtardı. Andorra takımının bizim kaleye gelecek ne kalitesi ne de gücü var. Peki böyle bir takıma karşı neden böyle kabız futbol oynadık?
Esas cevap burada. Türkiye'de genelde bu tarz futbol oynanıyor.
Yan top yan top yan top... Sonra televizyonda herkes konuşuyor 'Top yüzre 75 bizde kaldı' diye. Dün gece yüzde 85 bizde kaldı. O golü bulamasak evde kalacaktık. Bırakın bu işleri, bu işler bitti. Oynanan futbola bakın. Milli takım dün gece çok kötü futbol oynadı. Bakın kötü değil çok kötü.
Neden öyle diyorum? Rabike baktığımız zaman sanki karşımızda Fransa var. Allah muhafaza çabuk gelirse duman eder gibi orta sahada kalabalık, geride kalabalık futbol oynuyoruz. Karşındaki mahalle takımı. Biraz risk al, cesaretlen, aralara derelere gir, şut mu atacaksın yan topla kafa mı vuracaksın birini yap. Ama bunu ilk yarım saatte yap.
Her geçen dakika Andorra'nın da pili bitti bizim de... E biz hücum oynuyonuz, top bizde. Fazla topla oynayan adam daha zevkli oynayıp rakibi yorar. O da yok. Rakip defanstan rahat rahat top çıkarıyor.
Soruyorum size 'baskılı oynadık, yüzde 85 top bizde' diyorsunuz rakip kaleci kaç top çıkardı? Ve biz kaç pozisyona girdik? Şöyle hazırlanışı net... Bir tane ilk yarı.
Onda da topu auta attık.
Bir de utanmadan tribünlere gidip 3'lü çekiyoruz. Adam kafasını eğip içiri girer. Hakeme de hiçbir sebep bulamayız. İskoçya'da futbol bizim gibi değil erkek gibi oynanıyor. Yani çatır çatır. Bizde de çıtır çıtır...
Allah yüzümüze baktı şans golüyle galip geldik maçın özeti budur.
Gerisi hikaye. Kimse bana hikaye anlatmasın hiç sevmem.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor