29 Nisan 2020 | Çarşamba

Kavuşmaya az kaldı

Haziran sevdaya kavuşma ayı! İşaretler gelmeye başladı. Federasyon ligleri başlatmak istiyor. 10 gün içinde ak koyun kara koyun belli olur! Ben sevdam Trabzonspor'a diğer taraftarlar da aşık olduğu renklerine kavuşacak! Bu bir aşık-maşuk kavuşmasıdır. 1.5 aydır ayrı kaldığımız ligler için tarih verilmesi kulüpleri hareketlendirdi. Yabancı futbolcular izne gönderilmişti. Kulüpler onlara geri dönmeleri için haber uçurdu! Gelecek olan futbolcuları 14 günlük karantina süreci bekliyor. Liglerin başlamasına bir ay kala takımlar çalışmalara başlamalı. Ama durum biraz çetrefilli... Maçlar seyircili mi, yoksa seyircisiz mi oynanacak belli değil! Seyircili oynanacaksa taraftar statlara nasıl alınacak? Seyircili maçlardaki taraftar sayısı ise 2-3 bini geçmemeli. Bu kitapsız virüsün şakası yok çünkü! Seyircisiz maçlara da futbolcular, hoca ve zorunlu ekipler gelmeli. Liglerin tek şehirde başlayıp bitirilmesi söz konusuysa eğer; burası da Antalya olacaksa ve turist varsa risk de var demektir. Lig başlamadan önce futbolculara test yapılmalı. Kamplarda tek kişilik odalarda kalmalılar. Takımlarda bir sorun gözükmüyor. Ama Gaziantep hariç! Sumudica hoca ülkesine gitmişti. Şimdi gelmesi bekleniyor. Bu durumda takımlar biraz zor toparlanır!

***

Adana yakında modern stadına kavuşuyor! Ancak bu kez koltuk renkleri sorun oldu. Koltukların kırmızı-beyaz olması düşünülüyordu. Bu rengin iki takımın forma renklerine uymadığı tartışılıyor şimdi. Turuncu-mavi olsun diyenler var! Mavi-beyaz olsun diyenler de. Stadın üstten görünüşünün de ikiye bölünmesi isteniyor. Yarısı turuncu beyaz, diğer yarısı mavi lacivert olsun deniyor! Tunceli Valisi Adanalı Tuncay Sonel Bakan Muharrem Kasapoğlu ile görüştü. Sanırım bu konuda bir orta yol bulunacak. Renklerle ilgili ne karar alınırsa alınsan Adana muhteşem bir stada kavuşacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor