Eyüp YILDIZ

Eyüp YILDIZ

25 Nisan 2015 | Cumartesi

Şampiyonluk geliyor

Trabzon taraftarları salonu doldurup, maçın son anına kadar hiç susmadan takıma muazzam bir destek verdi. Finale çıkılmasında en büyük paylardan biri tribünlere yani taraftarlara gönderilmeli.
İlk tebrik taraftara...
Trabzonspor Medical Park maça kötü başladı, özellikle periyot başlarında rakibimizin seriler yapmasına izin verdik. Watson, Troupe ve Milosevic'i durduramayarak ikinci periyotun başında 9 sayı geriye düştük. Kötü gidişatı gören koç Markovic'in mola alarak oyuna müdahale etmesiyle bir anda her şey değişti. Savunmamızın sertleşmesi, hücumda da Hardy üzerinden bulduğumuz sayılarla toparlandık.
Uzunlarıda devreye sokarak ilk yarıyı 39-31 öne geçerek devreyi iyi bitirdik.

Yarınki rakibimiz hızlı

İkinci yarıda hücumda Hardy dışında Velickovic, İvanov ve Stipanovic içeriyi iyi kullanmaya başlayınca oyun kalitemiz iyice kendini hissettirdi. Son periyoda 49-58 önde girdik. Final periyodunda oyuncularımız muazzam oynarken Rumen takımının sadece 14 sayı atmasına izin verdiler. Marshall'ın da patlama yaptığı son anlarda rakibi nakavt ettik.
Finalde rakibimiz hızlı ve atlet Nanterre.
Yarın, Almanya temsilcisi Frankfurt'u 84-79 mağlup eden Fransız ekibi Nanterre ile karşılaşacağız. Şimdiden şunu söyleyebilirim ki işimiz daha zor olacak.
Hızlı oynamayı seven, atlet siyah oyunculara sahip bir takıma karşı, özellikle savunmada hata yapmamalıyız.
Weems, Shuler ve Campbell dikkatli olmamız gereken isimler.
Tek koltuk boş kalmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor