02 Eylül 2012 | Pazar

Samet Aybaba ve değişim

Beşiktaş sezon öncesine sorunlu girdi. Lige olaylı başladı. Derbiye sıkıntılı çıktı.
Ama bunların hiçbiri, mücadeleyi ve performansı etkilemedi.
Acaba sorunlar Beşiktaş'ın futbol takımına pozitif mi etki yapıyor acaba? Bunun için tebrik edilmesi gereken tek isim var o da Samet Aybaba.
Tercih edildiğinde, daha doğrusu teknik direktör olmak istemesi sırasında eleştirmiş olmam, başarılı olduğunda tebrik etmemi engellemez. Başkaları gibi sonuçlar ne olursa olsun at gözlüğü takmam yani.
Karabükspor maçında Aybaba, Toraman'ı yerinde, savunmanın ortasında oynattı. Geçen hafta yazdıklarımı okumuş sanırım.
Latife yapıyorum tabii. Ancak kalede Mc Gregor'u görünce de bir o kadar şaşırdım. Hani Cenk'in performansı iyiydi ve sadece yabancı olduğu için formayı alamayacaktı?

Cenk'i kesemez
Olmadı hocam olmadı. Dün maçta 3 önemli pozisyonda çizgide kalarak rakip takım oyuncularını gole yaklaştıran bu McGregor, Cenk Gönen'i kesemez. Bir kaleci bu kadar da çizgi de oynamaz. Altı pasın üzerine gelen toplara bile çıkmayarak yürekleri ağızlara getirdi.
Aybaba'nın Beşiktaş'ı, Karabük karşısında bizlere, sağ ve sol kanadın gol için nasıl kullanılacağını gösterdi. İlk gol sağ, ikinci gol sol kanattan geldi. İlk golde Hilbert büyük oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi. İkinci gol ise Delinho'yu hatırlattı bana.
Deli İbrahim'in, Galatasaray'a attığı golü anımsadım. Ardından gelen tüm performanslar Beşiktaş'ın Aybaba ile değişime girdiğini gösterdi.
Umarım bu değişim sezon sonuna kadar bozulmaz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor