07 Nisan 2015 | Salı

Herşeyi denedi

Silahların gölgesinde, kan izlerinin ardındaki şampiyonluk yarışının adının "Süleyman Seba Sezonu" olması ne kadar şaşırtıcı değil mi?
Son günlerin favori tabiri ile manidar aynı zamanda. Üstelik biz, daha doğrusu futbolu yönetenler yine bir kriz ortamını yine ellerinin tersi ile itti.
Şu ortamda bile birlik ve beraberlik fotoğrafı vermeyen sizlere en güzel yanıtı belki futbolcular verir dedim ama o da nafile. Başakşehir maçında TFF'nin zorlaması ile yasak satmak adına yalandan bir pankartla çıkıldı o kadar.
Gelelim dün geceki mücadeleye. Beni şaşırtan yine Bilic tercihleri oldu, ama olumlu anlamda. Sivok'un futbolu unutmadan kadroya girebilmesi savunmanın daha dirayetli durmasına neden oldu. Adam savunmada olunca tüm takım rahatlattı.

Olmayınca olmuyor
Karşılıklı ataklar, gol pozisyonları ve mücadelesi ile çok keyifli bir maç izledik.
Avcı hocanın deyimi ile Beşiktaş'ın kaybedecek çok şeyi olduğu bir maçtı.
Bilic bunun farkına 60.dakikada varmış olacak ki, Olcay - Cenk, Tolgay - Oğuzhan değişikliği ile çift forvete döndü. Hatta sonrasında Serdar-Kerim değişikliği ile 3'lü savunmaya bile döndü ama nafile. Bilic elindeki tüm kozları oynadı ama bu kez de futbolcular 3 puanı istemedi.
Kim bilir belki de F.Bahçe'ye yapılan çirkin, hain pusunun etkisi ile konsantre olamamış olabilirler! Düşünsenize kamptan bir gün önce, ülkeyi terk eden toprağı Sow ile birlikte kalmış Demba, maça ne kadar tutundu? Sorumlular bulunacak, herkes şampiyonluğa odaklanacak.
Sonrasında ne olacak? Yine aynı şeyler kaldığı yerden devam edecek.
Bu film bitmeyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor