30 Mayıs 2015 | Cumartesi

Gazozuna maç

Sezonun, Bilic'in ve hakem Yunus Yıldırım'ın veda maçıydı dün gece. Sezonun galibiyetle veya mağlubiyetle bitmesinin benim için hiç önemi yok. Önemli olan ligin haftalar öncesinde Beşiktaş için bitmiş olmasıydı.
Kulüplerin taraftarı ile ilişkisi kazanılan başarılar veya kupalarla ilgili değil, hele Beşiktaş taraftarı sevinmek için sevmeyenlerden. Ancak bu bilincin biraz da Akaretler dünyasına ulaşması gerekiyor.
Temsil ettikleri camiaların kimyasını bilmeyenlerin sonunu Bilic'te gördük. O yüzden temsil gücü olanlar yaptıkları açıklamaları iyi süzmeli sonra konuşmalı. Seçim ise seçim, sandık ise sandık... Mali kongre sırasında kürsüden olağanüstü kongre rüzgarı estirmek kolay da bir hafta boyunca yönetim kurulunu toplamak mı zor?

Ankara havası

Sezon bitti böyle oldu. Tabii tribünlerde boş olunca kime oynayacaksın ki Bilic? Sezon boyunca yukardan taş yağsa yedek kulübesinin önünde, sanki Beşiktaş'ın yağmurluğu yokmuş gibi ceket gömlek durdun sağa sola koşturdun. Gazozuna maç olunca yedek kulübesinden çıkmadın.
Galatasaray maçı sonrası, "maçtan önce yönetim ile konuştuk sezon sonunda yokum" diyen ve dedirten bir zihniyeti kabul etmiyorum.
Derbi maçtan önce gideceği belli olan bir teknik adamın da takımı sahaya çıkartmasını kabullenen bir yönetim anlayışı da olamaz.
Olursa böyle olur işte.

Luce'ye hazırlık
Önce başkan sonra da kurmayları görüştü. Lucescu gelmeye hazır.
Ancak Shakhtar Donetsk başkanı onu bırakmaya hazır değil. İkna edilirse yeni sezonda Lucescu takımın başında olur aksi durumda Beşiktaş'ın B planı yok. Esas sorun bu.
Haaa bu arada maç mı?
Beşiktaş başkentten 3 puanla döndü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor