05 Eylül 2015 | Cumartesi

Beklenti

Beşiktaş, 4.hafta'yı İstanbul Başakşehir galibiyeti ile kapatmanın planlarını yapmak için uzunca bir süreye sahipti. Diğer takımların milli kadroya verdiği, daha doğrusu Terim'in kadroya davet ettiği ve maçta oynattığı futbolcu sayısına bakılırsa, avantajlı bir hazırlık dönemi geçiriyor bile denilebilir.
Ligin geneline bakıldığında da hamle oyuncusu anlamında en zengin kadroya sahip takım Beşiktaş. Bir de buna ülke futbolunun yetiştirdiği en iyi teknik adamı ekleyince sonuç için beklenti ister istemez kendiliğinden artıyor.
Başkan ve yönetimin yaptığı ilginç ve bir o kadar trajikomik açıklama ve hamleler bile bu beklentinin önüne geçemiyor.
Ama yiğidin hakkını da verelim. Hopa'ya gönderilen yardım aracı, yaralara biraz merhem olmuştur. Ama Beşiktaş zaten bu değil mi? Bu değil mi diğerlerinden ayıran bizi.

Adaletin kudreti!

Dönelim tekrar yeşil sahaya.. Milli takımı herkes konuştu, yazdı, çizdi. Ancak kaçı kadro tercihinde kullanılmayan Beşiktaşlı futbolculardan bahsetti? Grup maçlarında bizleri final maçına kadar bekleten, yumurta kapıya dayanınca "Allah Allah" sesleri ve dualarla sahaya çıkan, ecel terleri dökene kadar bizleri zorlayan bu milli takımın 11'inde neden zoraki tercihler yapılıyor, neden siyah-beyazlı formayı giyenlere ülke adına fırsat verilmiyor?
Çünkü bir tek kurtarıcı var değil mi?
Tek imparator!
Bakalım önümüzde yine bir final var.
Belki de Hollanda maçında, sezonun en iyisi Oğuzhan'a ilk 11'de şans verilir de biz de adaletin kudretine inanırız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor