09 Ocak 2011 | Pazar

Eksik bir şeyler var

Penaltı pozisyonundan başlıyorum... Arda hafif salınıyor. Rakip defans oyuncusu antrenmanlarda olacak acemilikle uzanıyor kaptanın baldır-kalça arasına, sertçe ve deviriyor... Penaltı Balta'nın, rahat... O ana kadar ve o andan sonra da hafif tempolu 'zorlamadan' oynayarak geçiliyor yarım saatlik periyot. Hannover 96, biraz hallice bir Bank Asya 1. Lig takımı görüntüsünde. Kendilerince çekiliyor, sonra açılıp atağa geçiyorlar ama görüntü de içerik de kifayetsiz. Galatasaray, Barış'ın dömivolesi ve Arda'nın uzak erimli bazukasının dışında -kalecinin üzerine gidenşutsuz ve yan ataksız oynuyor. Aydın en 'hadi şimdi!' dediğimiz anlarda ya düşüyor ya top kaybediyor, Bilal ileride zayıf düşüyor biraz. Pino ve Kazım'ı bekliyoruz Kewell, Neill ve Baros'suz takımda. Tempo ağır ve top kaybetmemek üzerine kurulduğu için 'ortam ve alem zevksiz!' 'Çok top tutmak ve kaybetmemek!' çalışması yapıyor olmalı Galatasaray. Hagi böyle bir kurguyu deniyor. İleride 'kopartacak!' adam olmadığı için uzak şutlarla yokluyorlar kaleyi. 25 metreden yazıyor ikinci yarı oyuna giren Sabri. Durum 2-0.

Antrenman havasında
Yeni transferler ve hatta yüzünde huniye benzer bir maskeyle genç Serkan bile sahaya sürülüyor ama bir Ezginin Günlüğü şarkısında dediği gibi yorumcunun: 'Eksik bir şey mi var hayatımda?' Evet heyecan ve buna mukabil atraksiyon eksik sahada. Bir antrenman havası var bir edasızlık! Ayhan oynuyor oyun kurucu olarak. Sürekli yana ve geri oynuyor. O görevi Mustafa Sarpalıyor ama o da aynı görüntüde. Orta sahada başka bir 'üretici!' yok. Buna rağmen hep boş oynayan rakibi karşısında çiçeği burnundatransfer Kazımbir iç vuruşla skora bir gol daha ekliyor. Bir şeyler yırtma yapıştırma duruyor 'Mercanlarda!' Dilerim ve umarım 'aman şu kampı sakatlık olmadan kapatalım!' düşüncesiyle oynanan bu maçı antrenman olarak gördüklerindendir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor