31 Ekim 2011 | Pazartesi

Su gibi galibiyet

Renklerin önemi mi var?
Elbette. Kayseri'nin sarıkırmızlıları bu kez İstanbul'un sarı-kırmızılıları karşısında sağlam puanlarla kapadılar haftayı.
Hem de yaralı bereli bir geçen haftanın ardından. Büyük kazanç olarak değerlendirmek gerek. Fatih Terim'in gerilen sinirleri ve futbolcuların kopan/sertleşen adalelerinin ardından böyle bir galibiyet herkes için su gibi oldu.
Maçın ilk yarısında rakibi önde karşılamayı düşünen taraf Galatasaray'dı ve bu doğru taktik yine bir 'sakat' verene kadar sürdü.
İkinci yarı sahada oyunu daha geride kabul eden bu nedenle de Kayseri ataklarına adeta davetiye çıkaran bir ekip görüntüsü verdi İstanbullular.

YARATICILIKTAN UZAK
İlk dakikalardan itibaren Amrabat'la Galatasaray defansı/orta sahası arasında bir mücadeleye sahne oldu Kadir Has.
Kayserili, diri oyunu ve tekniğiyle baş döndürücü bir etkiyle oynamaya başlayınca sinirler de gerildi. Ancak Selçuk'un nefis plasesi ve efektif nefesi gerilimin dağılmasına yetti.
Sıkıntılı; alanda ve adam adamada zayıf; taktik açıdan renksiz; yaratıcılıktan uzak bir oyun ortaya koydu Galatasaray.
Hatta su damlası gibi bir şey işte. Yazarken bile elinizden kayıp gidiyor. Şu daracık alanda bile…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor