21 Kasım 2011 | Pazartesi

Güneşte üşümek

Çok başka ve büyük bir gerginlikle bu maça hazırlandıkları her hallerinden belliydi iki takımın da. Böyle maçlar için iki takımda da yeter miktarda isim mevcut. Beşiktaş'ın forvetleri dün akşam önce direkleri sonra Muslera'yı ve bu maçta iki yaş daha büyüyen Semih'i geçemedi. Özellikle Semih Beşiktaş'ın gol vuruşlarını ayaklarında eriten adamdı dün akşam.
Galatasaray Engin, Selçuk ve Ayhan'la orta alanda "iyi top yapacak" ileride Elmander'i duvar olarak kullanıp uzun erimli şutlarla gol bulacaktı.
Taktik böyle uyarlanmaya kalkınca Ayhan, Quaresma'nın rüzgarıyla erken bırakmak zorunda kaldı maçı. Kazım etkisiz Elmander vasattı. Oyuna sonradan giren Baros da Galatasaray'ın ilerideki yalnızlığına çare olamadı.

Tarihi hezimet olurdu
Orta alanda Selçuk ve Engin ikilisinin insanüstü çabaları olmasa erken çökecek bir iskeletle oyunu göğüslemeyi düşündü ancak Beşiktaş'ın kıl payı kaçırdıkları olmasa Galatasaray için tarihi hezimetlerden biri yazılacaktı gol rakamları hanesine.
Galatasaray için şu söylenebilir: Bu maçın en büyük kazancı formasını 40 yıllık Galatasaraylı gibi taşıyan Semih'ti. Çarşı için bir iki kelime düşmek isterim. Van için açtıkları pankartla ne kadar içimizi ısıttılarsa Eboue için yaptıkları tezahüratla dondurdular bizi; yerimize mıhladılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor