02 Nisan 2019 | Salı

Kampanya!

Fenerbahçe taraftarlarını fedakarlığa çağıran bir yardım kampanyası başlıyor. 4 Nisan tarihinde Ali Koç tarafından tüm taraftarlara duyurulacak. Bağışların ucu açık ama özne; taraftarın gönlünden ne koparsa! Bunun karşılığında bağış yapanların hepsinin isimleri Saracoğlu'nun duvarlarına yazılacak!
"Geldiğimiz noktada vahim durumdayız" diyen ve UEFA'nın şartlarına uyum sağlayabilmenin kapısını yardım anonsuyla taraftara açan Ali Koç'un büyük yürüyüşünden kalan Fenerbahçe gerçeğidir bu! Comolli gibi adamlara teslim olanların hüzünlü hikayesi! Fransız menajerin banka hesapları kabarırken transfer ettiği adamların Fenerbahçe'yi iflasın eşiğine getirmesine seyirci kalmanın bedeli. Comolli'nin verdiği hasarı taraftar ödeyecek ve böyle bir adamı korumak uğruna koca Fenerbahçe'nin bu hallere düşmesine izin verilecek! Bu nasıl bir yöneticiliktir? Ben de bağış yapsam ama duvarda adımın yazılması yerine; "Fenerbahçe'yi bu hale düşürenleri bağışlamıyorum" notunun yazılmasını talep etsem kabul edilir mi acaba?
Merak ediyorum Slimani bağış yapan kaç bin Fenerbahçe taraftarının karşılığıdır? Benzia harçlığını Fenerbahçe'ye bağışlayan kaç bin çocuğun içeceği gazoza göz koymanın bedelidir? Ve diğerleri. Comolli bağış yapsa ancak para kesesini bağışlar üstelik kadifeden! Bana soruyorlar, "bu adama niye bu kadar takılısın?" "Fenerbahçe'yi imha etmek için görevli olduğundan şüphe duymadığım için" diyorum. Ve özel bir not düşüyorum. "Eğer yazdıklarımda bu adama karşı bir satırlık haksızlık sezinliyorsanız sizler de beni bağışlamayın!"
Bir reklam filmi önerim var! Fenerbahçe taraftarı bir çocuk kendisinde var olan "sarı lacivert mertlikle" Comolli'nin karşısına dikilsin. "Hey Comolli!" desin. "Menajerlik silahınızı usulca yere bırakın ellerinizi kaldırın ve bana doğru yürüyün! Sizi parsayı toplamakla ve Fenerbahçe'yi sırtından vurmakla suçluyorum. Medyatik avukatlarınız gelene kadar konuşmama hakkına sahipsiniz!" Ve bir anda Fenerbahçeli çocuklar Comolli'nin etrafını sarsın! Comolli diz çöksün "beni bağışlayın" desin. O sırada başka bir çocuk Comolli'nin elinden tutup; "bu kadar küçülme kalk ayağa!" desin Diğer bir çocuk da çocuk da Comolli'nin yüzüne haykırsın. "Seni bağışlarsak bizim bağışlarımız bir anlam kazanmaz!" O yüzden bu kampanya Fenerbahçe adına "gerçek fener" yakanların kampanyasıdır. Fenerbahçe'yi yakanların değil!
Soruyorlar bana. "bunları yazıyorsun da ne oluyor?" Ben de diyorum ki "bir çocuk kurtuluyor!" "Lefter'in Basri'nin Can'ın tarihini bilen bir babanın çocuğu." Oturduğu sofralarda haram yemeyen ama hakkını da yedirmeyen onurlu bir babanın çocuğu. Bir çocuk deyip geçmeyin. Bir çocuk bir mahalleyi cennete çevirir. O yüzden o çocukların bağışladığı harçlıkları işadamlarının binlerce dolarına bedeldir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor