Hüseyin Özkök

Hüseyin Özkök

24 Haziran 2018 | Pazar

Kroos ipten aldı

Meksika maçının kadrosundan farklı olarak 4 değişik oyuncuyla maça başlayan Panzerler oyuna çok hızlı başladı.
Ancak 12. Dakikada Rüdiger'in çıkarken kaybettiği topta gelişen ani atakta yaşanan penaltı tartışması haksız değildi. Pozisyonda VAR yorumu hakeme bıraktı. Bu ilk sinyaldi.
Rakibe çok iyi basan İsveç, 25. Dakikadan sonra çıkmaya başladı. 32'de her zaman % 90'larda pas yüzdesi olan Kroos'un kendisinden beklenmeyecek bir pas hatasıyla gelişen atakta kalesinde golü gördü. İlk yarıda sakatlanan Rudy'nin yerine giren İlkay da katkı sağlayamadı.
Löw ikinci yarıya etkisiz Draxler'in yerine Gomez'i alarak başladı.
Elenme tehlikesi ile karşı karşıya olan Alman oyuncular rakip üzerinde hemen yoğun bir baskı kurdu ve 48'de Reus'la eşitliği yakaladı. Sonrasında adeta tek kale maç izlemeye başladık. Ama gereken gol gelmeyince İsveç rakibin de güç kaybetmesiyle çıkmaya başladı. Boateng bu çıkışlardan birinde ikinci sarıdan atılınca iş yine zora girdi. Bu rağmen Alman oyuncular pes etmeyerek son bir gayretle saldırmayı sürdürdüler.
Ve 90+5'teki Werner'in düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Reus'la paslaşan Kroos, mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderirken hem Almanya'yı adeta ipten aldı hem de yenen goldeki hatasını unutturdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor