İskender Günen

İskender Günen

21 Nisan 2013 | Pazar

Şener aday olmamalı

Trabzonspor bir yandan küme düşmeme mücadelesi veriyor bir yandan da kongreye hazırlanıyor. Bu süreci nasıl değerlendiriyorsunuz?
Şu an takımın içinde bulunduğu durum herkes için büyük bir hayal kırıklığı. Süper Lig'e çıktığından bu güne kadar her zaman şampiyonluk mücadelesi içerisinde olan ve bir devrimi gerçekleştiren Trabzonspor'un ligde kalan 5 maçta kendisini kümede bırakabilmek için gerekli puanları alacağını düşünüyorum. Mayısta yapılması düşünülen olağanüstü kongrenin gerekli olduğu inancındayım.

- Sadri Şener tekrar aday olabilir deniyor. Sizce aday olmalı mı yoksa bu defteri kapatmalı mı?

Bizde hiçbir zaman verilen sözler tutulmuyor. Bunun örnekleri çok.
Sadri Şener aday olmayacağını daha önce belirtti ama son bir iki gün içerisinde gelişen olaylara baktığımızda düşüncesinde değişiklik var gibi görünüyor. Her zaman olduğu gibi Trabzonspor camiasının yoğun baskıları sonucunda fikir değiştirdiğini öne sürecek!
Bana göre Sadri Şener'in yeniden başkan adaylığına talip olması son derece yanlış olur.

- Şu ana kadar Metin Atasoy ve İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme geldi. Bu isimler Trabzonspor başkanlığı için yeterli mi? Bu işin altından kalkabilecek insanlar mı?

Kimin başkan olacağından çok göreve geldiklerinde neleri yapacakları mühim. Çünkü yıllardan beri Trabzonspor'da yönetim oluşturulurken yanlışlıklar yapılıyor. Bir ahbap çavuş ilişkisi içerisinde yönetim oluşturulamaz.
Ortada bir plan çerçevesi içerisinde insanlar bir araya gelir ve o planı hayata geçirmeye çalışır. Onun için yukarıda adı geçen kişiler öncelikle kısa, orta ve uzun vadeli planlarını kamuoyuna en kısa zamanda açıklamalıdırlar.

Sürpriz adaylar çıkabilir

- Trabzonspor camiasını çok iyi biliyorsunuz. Sizce kongrede nasıl bir tablo ortaya çıkar. Bu iki aday dışında sürpriz adaylar bekliyor musunuz?
Bu iki aday dışında bazı isimlerin de kongrede aday olacaklarını düşünüyorum. Örneğin Ahmet Ağaoğlu, Hakan Kulaçoğlu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor