Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

22 Ekim 2011 | Cumartesi

Yardımlaşma eksik olunca...

Engin Baytar'ın Galatasaray için ne kadar önemli olduğu Antalya maçında çok net hissedildi.
Engin önde oyunu organize ettiği için Melo ile Selçuk göbekten dikine hücuma katkı yapıyorlardı. Galatasaray maç boyu Engin'in yaratıcılığını ve hücuma taşıdığı akıllı topları ve araya atacağı paslarını aradı.
Aydın, Eboue ve Baros oynadıkları süre içinde etkisiz ve verimsizdi. Aydın'ı futbol dünyasına Terim çıkarttı. Aydın'a hep 'Adam olacak çocuk' gözüyle baktık. Gelen her hoca ona şans verdi ama Aydın toparlanma adına çaba sarfetmedi.
Bu sezon onca oyuncu gönderilirken Aydın, Fatih Hoca'nın güvenini yine boşa çıkaracak gibi görünüyor.
Tempolu ancak kalitesi düşük bir maç izledik. Antalya'nın uzatmada Ali Tandoğan'ın vurduğu kaleci Muslera'nın müthiş çıkardığı şut dışında pozisyonu yok.

Yıldırım kasıtlı atandı
Tek yabancılı Antalya'nın, 7 yabancısını da kullanan G.Saray'a karşı ortaya koyduğu mücadeleyi alkışlamak gerekir.
Galatasaray maç boyu golü arayan, oyunu rakip alana iten, daha çok topa sahip olan takım görüntüsündeydi. Ancak yaratıcılık, yardımlaşma ve hücum organizasyonu fiyaskoydu.
Takım uyumundan uzak, ritmi olmayan, dengesiz ve etkisiz olan Galatasaray'da Elmander, Ujfalisi, Sabri, Melo ve Hakan Balta çok istekli ve çalışkandı.
Duygusuz Riera ne zaman toparlanacak merak ediyorum.
Not: Yunus Yıldırım'ın bu maça atanmasını kasıtlı buluyorum.
Çünkü Yıldırım her yönettiği maçta G.Saray'a büyük tahribat veriyor. Tıpkı Bünyamin Gezer gibi Yıldırım'ın da G.Saray'a alerjisi var. G.Saraylıları maç boyu sinirlendirmek için uğraştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor