Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

27 Kasım 2011 | Pazar

Engin'i çok arayacak

G.Saray rahat kazanacağı Sivas maçının son 15 dakikasını Engin ve Elmander'in sorumsuzluğu yüzünden korku tünelinde geçirdi. Özellikle Engin'in sahadaki 22 oyuncunun en iyisi iken ve Barcelona'lı İniesta gibi oynarken Borjan tahriğine kapılıp kafa atarak oyundan atılması hem kendine hem de G.Saray'a büyük ihanet oldu.
Elmander'in de takımı 10 kişiyken rakibin bileğine basıp atılması ihanet hamlelerini perçinledi.
G.Saray kazanmasaydı bütün ayıplar mükemmel oynayan Engin ile maç boyu çok koşup çalışan Elmader'in üzerine kalırdı.
Yine de bu iki oyuncu Terim'in yarım oyuncuya ihtiyacı olduğu dönemde özellikle Fenerbahçe maçında tribünde olacaklar.
Elmander'in yokluğunu Baros doldurur ancak Sivas maçında maestro gibi tüm takımı yöneten ve "Maçın adamı" olacakken atılan Engin'in eksikliğini G.Saray derbide fazlasıyla hissedecek.

ÇİFT FORVET OLMAZ
G.Saray ilk yarının son 5 haftasında "Kırılma noktası" sayılacak takımlarla oynayacak. Korku tüneli dakikalarına kadar G.Saray oyunun kontrolünü ve hücum üstünlüğünü elinde tuttu.
Oyunun içine eline sokmayan Kazım, doğru pozisyon almadığı gibi kazandığı topları çoğunlukla kaptırdı. Engin aklıyla ve ayaklarıyla yaptığı tüm güzellikleri kaleci Borjan'a attığı kafayla berbat etti. Fatih Terim'e kimse "Elmander-
Baros ikilisi beraber oynamalı" telkininde bulunmasın.
Baros yaptırdığı ve gole çevirdiği penaltıya kadar sahada yoktu. Baros- Elmader ikilisi birbirini tamamlamıyor. Bu ikili Galatasaray skor avantajını eline geçirdikten birlikte oynayabilir.
Not: Semih'in Rasmussen'e yaptığı harekette ilk görüşüm "Penaltı ve kırmızı kart" şeklindeydi.
TV'den tekrarlarını izledim. Semih topa da rakibe de vurmuyor görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor