Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

20 Eylül 2012 | Perşembe

Emek hırsızları

Lig TV'de Türk hakemlerin yönetimleriyle ilgili yorum yapan Markus Merk, vatandaşı Stark'a, yardımcısı Pickel'e ve kale arkasındaki Dingert'e Almanya'da herhalde sitem dolu iki çift laf edecektir.
Çünkü bu üç Alman, daha 40. saniyede Vidic'in, topu önünden çalan Umut'un topuğuna basmasının "Penaltı" olduğunu gördü ancak Manchester United'ın gücünden korktu.

* * *

Vidic'in, ceza alanına girmek üzereyken Hamit'e arkadan yaptığı harekete de Stark frikik çalamadı. Uzatmalarda Aydın'a yapılan müdahalede de büyük pişkinlikle yine penaltıyı vermedi.
Ama daha hafif bir temasta ManU'nun penaltısını çaldı.
F.Bahçe'yi Devler Ligi'ne sokmayan da bir Alman hakemdi, G.Saray'ı Old Trafford'da katleden de bir Alman oldu.
UEFA'nın magazin programında Terim, "Her an atağı düşünen, izleyenin ve oynayanın zevk aldığı bir futbol benim felsefemdir" demişti.
G.Saray, bu felsefeyi sahaya yansıttı, üç kez direğe takıldı.

* * *

Valencia'nın, üst üste yaptığı ataklarda G.Saray defansı başta Muslera olmak üzere dikkatliydi. Dany'nin, Carrick'in attığı golde yerini boşaltıp rakibe erken basması hataydı. G.Saray, Selçuk, Hamit ve Amrabat ile pas-şut tercihlerinde hatalar yapınca pozisyonlar heba oldu.
Rakibi ile başabaş oynayan, en az rakibi kadar pozisyona giren Terim'in öğrencileri, kaybetse de saygı duyulacak bir futbol sergiledi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor