Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

21 Aralık 2014 | Pazar

Kağıt üzerinde kazanılmaz

Galatasaraylı futbolcular Mersin maçını kasetten izleyip "Maçı kazandık. Nasıl oynadık.
Ne gibi hatalar yaptık" diye kendileriyle yüzleşsinler. Eğer bu analizi doğru yaparlarsa hiçbir maçın kağıt üzerinde kazanılmayacağını öğrenirler..
Hamza hoca ile Galatasaray'ın ilk kez bu kadar kötü oynadığını gördük.. Sahaya çıkan ilk 11'in Telles dışındaki tüm oyuncuları İzmir'e gitmemişti. Dinlenmiş oyunculardan oluşan Galatasaray'ın tam hakimiyetle oynayacaklarını düşündüm, yanıldım.
Bir takım baştan aşağı yürüyerek mi oynar? Bir takım bu kadar kötü koşar mı? Sneijder, Umut, Burak, Emre, Telles, Chedjou, Sabri, Semih özellikle ilk yarıda sahada yoktu.
İkinci yarıda Galatasaraylı oyuncuların istekli oyunu, yüksek mücadele gücü maçı geriden gelerek kazanmalarını sağladı. Hamit'in girişi takıma güven verirken pas kalitesi ve topa hakimiyet de çoğaldı. Hamit katkısıyla Sabri öne doğru etkili oynadı.
Sabri, Burak'ın kazandığı ve attığı penaltının ve Umut'un golünün asistini yaptı. G.Saray kazanırken Hakan Balta'ya ve Melo'ya şükretmeli.
Özellikle Balta'nın önlediği gol takımı adına kırılma dakikasıydı.

Aydınus'a şaşırdım

Hamza hoca Chedjou ve Telles'e baskı altındayken topu kullanma konusunda basit düşünmelerini hatırlatmalı.
Hamza hocanın kazanan takımı bozmamasına saygılıyım.
Ancak 5 yabancıyı aynı anda kullanınca Bruma ve Pandev gibi oyuncuları oyuna sokmak zorlaşıyor. Bence sol bek için Tarık hatta Olcan düşünülebilir.
Aydınus'u kararlarından dolayı analiz etmeyeceğim. Ancak Aydınus'un vurdumduymazlığına şaşırdım.
Semih darbe aldığında Aydınus Mersinli bir oyuncuyla sohbet ediyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor