Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

28 Şubat 2015 | Cumartesi

Özlenen Hamit

Galatasaray'ın sivri dilli felsefe hocası Hamit Altıntop, Hiddink döneminde Milli Takım'ın Azerbaycan'a yenildiği maçtan sonra şöyle konuşmuştu: "Fizik olarak yetersiz arkadaşlarımız var. Bu işler sadece yetenekle olmaz. Disiplinli çalışıp, birlikte hareket etmeliyiz. Başarı yüzde 70, yüzde 80 çalışmakla oluyor." Galatasaray camiası, 2008'deki Hamit'i sadece Schalke maçında görmüştü. Melo gibi Galatasaray omurgasının en önemli adamının uzun süre olmayacağı durumda Hamit'in nasıl verim vereceği soru işaretiydi. Sivas'ta iyi oynayan Hamit Altıntop, kendine inanan Hamza hocanın güvenini boşa çıkarmadı. Erciyes maçında sahanın yıldızı Galatasaray'ın oyun aklı, kaptan Selçuk ve Sneijder'le birlikte Hamit Altıntop oldu.

BRUMA AKIL DA KATMALI
Fizik olarak hiç düşmedi. Selçuk'u rahatlattı hem de takıma ve teknik heyete "Melo'nun yokluğunda bana güvenin" mesajı verdi.
Galatasaray'ın Umut'la kazandığı erken gol sonrası kurduğu müthiş baskıda gol bulamaması Bruma'nın egosu ve yanlış pas tercihlerinin rolü vardı. Bruma oyuna sadece hız ve çabukluk koyuyor akıl katamıyor.
Galatasaray zihinsel ve fiziksel olarak Erciyes'in önündeydi. Vleminckx'in golünden sonra yaşanan durgunluk ve şaşkınlık şaşırtıcıydı.
Büyük takım iyi oynarken gol yese bile akıl tutulması yaşamamalı.
Hamza hoca artık Yasin-Telles, Bruma-
Emre değişikliklerini yapıyor. Ancak bu ikili savunmaya yardım etmeliler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor