Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

25 Mayıs 2015 | Pazartesi

Dursun Başkan ikna etmeli

Milan'ın efsane kaptanı Maldini tarihi Ali Sami Yen'de kaybettikleri maç sonrası şöyle demişti: "Hiç kimse ben bu statta 30 bin seyirci olduğuna inandıramaz. Çünkü tezahürattan kaleci Dida'nın sesini hiç duymadım."
TT Arena'da tribünlerde şampiyonluk havası vardı. Gösteriler muhteşemdi.
Ancak oynanmamış bir maç öncesi 4. yıldıza atıf yapılarak "Herkes rütbesini bilsin. Önümüzde düğmesini iliklesin" pankartını açmak belki anlamlıydı ama rakibi öfkelendirmek ve hırslandırmak adına çok da doğru değildi.
TT Arena'nın kapasite 52 bin kişi.
Ancak tribünlerde Maldini'nin kulaklarını çınlatacak kadar fazla ve hiç susmayan bir taraftar vardı. Bilic'le Beşiktaş yine bir derbi kazanamadı ama maç boyu ve özellikle ikinci Galatasaray'a oyunu dar eden baskılı bir mücadele ortaya koydular. Beşiktaş, Demba Ba ile net pozisyonlar buldu. Galatasaray, Beşiktaş'a takım ruhu ve takım disipliniyle karşılık verdi. Büyük maçlarda büyük oyuncular sahne alırmış. Muslera inanılmaz kurtarışlar yaptı.

Akıl, sakinlik ve mücadele
Hamit sahaya akıl, sakinlik ve mücadele koydu. Sneijder, rakibin direncini kıracak golü kritik dakikada usta bir vuruşla attı. Sabri mükemmel savunma ve bitip tükenmeyen bindirmeler yaptı.
Selçuk'u ayrı alkışlıyorum. Doktorların "riskli" bulmasına rağmen kaptan gemisini zor günde yalnız bırakmadığı gibi mükemmel oynadı.
Bu başarını diğer mimarları Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst "Bir takım nasıl yönetilir" konusunda camiaya adeta ders verip, mesaj yolladı.
Bu ikiliyi görevde kalmaları konusunda Dursun Başkan, ağabeyleri olarak ikna etmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor