01 Eylül 2012 | Cumartesi

Puan barajı düşer

Fenerbahçe'nin grubuna ne lokum gibi ne de ölüm grubu diyebiliriz... Ama kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken rakipler var. Hiçbirinin kolayca yenilecek takımlar olmadığının altını çizmek gerekiyor. Tüm takımların birbirinden puan alacağını ve gruptan çıkma barajının düşeceğini düşünüyorum.
Marsilya, ön elemede Eskişehirspor'u elemişti. Fransa'nın en ateşli taraftar gruplarından birine sahipler. Elie Baup yönetiminde sezona iyi başladılar. Daha önce Trabzonspor'un başına bela olan takımlarımızın transfer döneminde hep ilgisini çeken Gignac'a, Ganalı Pele'nin oğlu Ayew'e ve kısa boyuyla farklı bir 10 numara portresi çizen Valbuena'ya dikkat.
Marsilya'nın istikrar sembolü bir takım olmaması grupta dengeleri farklı hale getirebilir.

Gerginlik korkutucu
Mönchengladbach tempolu oynayan tipik bir Bundesliga temsilcisi. Büyük yıldızları yok ama yıllar önce Güiza'nın ağzının için attığı toplarla onu İspanya'da gol kralı yapan Arango, De Jong ve Hanke önemli isimler.
Dinamo Kiev'e Şampiyonlar Ligi'nde elenirken gösterdikleri inat (evlerinde 3-1 yenildiler, deplasmanda 2-1 kazandılar) kayda değerdi.
AE Limassol öyle yabana atılır bir takım değil. Gelişen Kıbrıs Rum Kesimi futbolu ve bizimle girdikleri puan mücadelesinde Fenerbahçe'ye büyük iş düşüyor.
Futbol bir yana yaşanması muhtemel gerginlik göz korkutucu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor