03 Eylül 2012 | Pazartesi

Burak+Amrabat

Maç öncesinde Bursaspor kadrosunu gördüğümüzde şaşırdık doğrusu. Perşembe gecesi 120 dakika oynayan 9 ve 80 dakika oynayan 2 futbolcu sahadaydı.
Hep fazla rotasyonla eleştirilen Ertuğrul Sağlam farklı bir yol izlemişti.
Karşılaşma başladığında önde Twente yorgunluğuna rağmen müthiş bir baskı yapan Bursaspor vardı. G.Saray ise ister Dany-Semih uyumsuzluğu deyin ister Melo'nun lige ısınamaması deyin ister de Hamit'in oyunun içine girememesi deyin topu rakip yarı alana taşımak zorlandı. Baskıdan kaynaklanan hatala pozisyon da getirdi. Ama işte Galatasaray'ın öyle bir potansiyeli var ki 5 dakikalık mini bir baskı golü getirdi. Devre bitmeden Umut bir gol daha atabilirdi Carson olmasaydı.
Bursaspor'un ikinci yarıda yorulmasını beklerken yine tempo, yine baskı vardı. Beraberlik golü ve peşinden gelen ataklar, Fatih Terim'i paniğe sürüklemedi.
Bursaspor'un yavaş yavaş oyundan düşebileceğini hesaplayarak Amrabat ve Burak'ı oyuna soktu.
Gollerde bu iki oyuncunun payı yadsınamaz. İki farka rağmen Galatasaray'ın maçı rahat bitirememesi ve gol yemesi düşündürücü.
Her maç fazlasıyla gol yiyor Galatasaray.
Galatasaray'ın Bursaspor çapında bir takımı yenmesi, Burak'ın ilk golünü atması tamam ama sarı-kırmızılıların bir an evvel organizasyon sıkıntısını çözmesi gerek. Selçuk'un Melo'ya ve en önemlisi Hamit'e ihtiyacı var. Bu sıkıntı sürerse her zaman kendi kalesine gol atan bir Musa bulamayabilirler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor