19 Eylül 2014 | Cuma

Trabzonspor son nefeste

Trabzonspor, ilk 11'de oynatacağı transferlerinin büyük bölümünü resmi maçlar başlamadan hemen önce yaptı. Haklı olarak Vahid Hoca zaman istiyor. Bir anda bu oyuncuların camianın istediği kıvama gelmesi mümkün değil. Ama puanlar kaybedilirken, "Takımı yeni kurduk.
Bu nedenle puanları geri verin" deme şansı da yok.
Aslına bakılırsa Metalist, grubun bir numaralı seribaşı. Ukrayna'nın doğusunda yaşananlar olmasaydı belki de bu maçta ilk hedef beraberlik olacaktı. Ama işte öyle bir ortam oluştu ki sürgünde maçlarını oynar hale geldi rakip takım. Böyle olunca Vahid Hoca'nın Fenerbahçe taktiğinin teselli verici bir durumu kalmadı.
Açıkçası Constant, hücum organizasyonlarında yalnız kaldı. Fenerbahçe maçının kahramanları Waris ve Sefa, saman alevi gibiydi.

Eksikleri unutturmasın!
Cardozo zaten bu tarz oyunun adamı değil. Buna bir de kanat bekelerinden hücum yardımının gelmemesi eklendi. Metalist sağ beki Villagra neredeyse, tüm Trabzonspor takımı kadar kanat atağı geliştirdi.
Trabzonspor duran topla öne geçti.
Ama Metalist'in işini bitirecek ikinci gol konusunda etkin olamadı. Bunun sonucunda Metalist, bir numaralı seribaşı olduğunu hatırladı. Musa'nın kanadından geldiler de geldiler. Sonuç beraberlik golü.
Ama futbol ilginç oyun. Her şey bitti derken Papadopoulos'un golü galibiyeti getirdi. Aman bu galibiyet eksikleri unutturmasın. Çünkü sadece gol yememeye çalışarak gelinecek yer istenen yer olmayabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor