21 Nisan 2015 | Salı

Düzlüğe çıkış

İki hafta önce dün sahada olan Fenerbahçeli futbolcular yaşamlarını yitirebilirdi.
Sadece şoförün tamamen kendini kaybetmemesi ve güvenlik müdürünün uyanıklığı sayesinde sahaya çıkabildiler. Ve biz hala şampiyon kim olacak onu tartışıyoruz.
Fenerbahçeli futbolcular şampiyon olsalar da, olmasalar da yaşadıkları için şükredecekler hep.
Bursaspor maçları hep keyifli. Hızlı, coşkulu, keyifli oynuyorlar. Fenerbahçe için işleri kolaylaştırmayacakları kesindi.
Maçın ilk yarısında Emre tercihiyle Fenerbahçe sağ kanadının hücum etkinliğini bitiren Şenol Güneş'in öğrencileri hızlı kontralarla pozisyon ürettiler.
Fenerbahçe'de Kuyt'ın son andaki sakatlığıyla ilk 11'e giren Emenike çabasına rağmen etkili olamadı. Emre Belözoğlu'nun performansı Fenerbahçe'yi ileri taşıdı.

Geri dönüş problemi

Devre arasında İsmail Kartal'ın müdahalesi oyunun kontrolünü Fenerbahçe'ye getirdi. Caner'in öne geçişi, Hasan Ali'nin dengesi Fenerbahçe için atak üstünlüğünü beraberinde getirdi. Pozisyonlar geldi. Ama kaptan Emre sakatlık ve yorgunluktan düşmeye başladığında Bursaspor yeniden harekete geçti.
Yeşil-beyazlıların önceki İstanbul deplasmanlarında yaşadığı sıkıntı burada baş gösterdi. Son dakikalarda geriye dönüşte problem Bursaspor'u bitirdi. Belki de maç başından bu yana böyle bir şey bekleyen Alper'in sürüklediği top golle sonuçlandı.
Golü haftalardır herkesin oynamasını istediği takımın tek gerçek santrforu Webo'nun atması tesadüf değildi.
Fenerbahçe çok ama çok önemli bir galibiyet aldı. Liderlik bir yana fikstürde bir düzlüğe çıkış yaşandı.
Fenerbahçe adına maçın kahramanı doğru hamlesiyle İsmail Kartal oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor