07 Şubat 2016 | Pazar

Kim gol atacak?

Sneijder sadece 2010 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu veya sadece 2010 Dünya Kupası gol krallarından biri değil. Aynı zamanda sahada arkadaşlarının dalgınlığına, durgunluğuna tahammül edemeyen bir lider. Belki kariyerinin en kilolu yaz tatili dönüşlerinden birini yapmış olabilir. Belki durgun bir sezon geçiriyor olabilir. Ama dün gece Galatasaray taraftarının biraz olsun heyecanlanmasını sağlıyan adamdı.
Dün akşam öyle bir ilk yarı oynandı ki Galatasaraylı futbolcular sanki başka bir evrende, başka bir meslekle uğraşır gibiydi.
Konyaspor'un oyunun temposunu düşürme stratejisine istek ve hevesle ayak uydurdular.
Sanki Burak değil onlar Çin'e gitmişti. Bir de bunun üstüne son haftalarda takımın aydınlık yüzü olan Sinan Gümüş'ü de kaybettiler.

Sneijder uyandırdı ama...
İkinci devrede Sneijder'in hakemle, rakiple ve kendi arkadaşlarının ataleti ile kavgası Galatasaray'ı uyandırdı. Art arda gelen pozisyonlar ve Olcan'ın direkten dönen kafası bu heyecanın ürünüydü.
Ama şunu söylemek gerek; bu heyecan bile G.Saray'ı belli bir noktanın üzerine taşıyamadı.
Torku Konyaspor üst üste yaptığı bir kaç pasla maçın sonunu istediği gibi bitirdi.
G.Saray'a baktığımızda yeni oyunculardan Linnes, kaliteli bir isim. Ancak ona Dani Alves tadında bir değer biçmek doğru değil. Norveçli futbolcu gerçek anlamda bir düzene sahip olan bir takımda iyi katkı verir. Molde maçında gösterdiği performans bunun en güzel örneği. Sadece yüreğe dayalı bir oyunda Linnes'den çok büyük katkı beklemek yanlış olur.
Burak gittiğine göre bu takımın golcüsü kim olacak? Sakatlıktan yeni dönen Podolski mi? Yoksa psikolojik olarak tamamen dünyadan kopmuş olan Umut mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor