10 Şubat 2016 | Çarşamba

Birlik beraberlik

Seyirci alınmayan, futbolcuların birkaç katı güvenlik görevlisinin izlediği bir maç. Zemin kötü ama Süper Lig'de en az bunun kadar kötü zeminler gördüğümüz için sorun yok sayılır. Aralarında 2 lig bulunan iki takım. Ama maçın belli bölümlerinde ligleri birbirine yaklaşıyor. Alttaki biraz yükseliyor üstteki bayağı düşüyor o anlarda.
Fenerbahçe'nin odaklanması uzun sürdü maça. Ama odaklandıktan sonra da klasik hücum organizasyonsuzluğu ile pozisyon üretim eksikliği yaşanıyor.
Oyunu rakip yarı alana yıktıktan sonra Alper ve Diego bile topu Fernandao ile buluşturamadı. En önemlisi Brezilyalı'nın yanına sızan yok.
Fenerbahçe, rakamlara bakınca rakip alanda en çok topla buluşan ekipti. Ne var ki yarı sahada oynarken bu durumu pozisyon üretimine çeviremiyorlar.
Yoksa Fernandao mu oynamalı Van Persie mi değil sorun bence. İkinci yarıdaki Volkan'ı arkaya sarkıtma taktiği 2 pozisyon ve 1 gol getirebildi.
Fenerbahçe'nin iki maçta yendiği goller düşündürücü. Çünkü en azından bu işi iyi yapıyorlar ve gol yemedikleri için kişisel gayretler galibiyete yetiyordu.
Dün Şener'in kanadı zayıf kaldı.

Şener'in grafiği düşmüş

Amedspor golleri kendi sollarından getirdikleri ataklarda buldular. Kjaer'in geri dönüşü bir toparlanma getirdiyse de kanat işine çözüm bulunamadı. Şener sezon başı formunu kaybetti. Hasan Ali oynayınca Fenerbahçe sırıtmıyor. Ama son maçlarda Şener sıkıntı yaşıyor.
Fenerbahçe ile bu sezon kupanın filmlik hikayesi Amed Sportif bol gollü bir beraberlik aldılar. Tabii ki Fenerbahçe önemli bir avantaj elde etti. Ancak Amed Sportif'in heyecanına ve geriye düştüklerinde bile pes etmemesine şapka çıkarmak gerek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor