Necmi Perekli

Necmi Perekli

30 Ekim 2011 | Pazar

Altıntop'tan altın gol

Baştan beri iki takım da sanki birer puana anlaşmış da ikisi de bu puanlara fit olmuş gibi bir tavır içerisinde koskoca maçı tamamlayıp bitirdiler.
Zaman zaman saman alevi gibi her iki takımın da sahada futbol oynadıklarını hatırladıkları anlardaki birkaç hoş pozisyonları dışında adeta bir mahalle maçını "gazozuna" oynar gibi ortada koşuşup durdular.
Trabzonspor bu maçta sahada varlığını sadece üç oyuncusuna endekslemişti: Adrian, Serkan ve kaleci Tolga!.. Plase Giray.
Gerisini bizim cafeye yollayın remi oynayalım.

FUTBOLUMUZUN HALİ BU
Dünkü maçının gazının olmayışı çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için mi?
Eğer böyleyse üç yıldızı hak ettiler şayet değilse, bu takım daha ne zaman takım olacak?
Gaziantep bir hafta önce G.Saray'a deplasmanda 4 gol atan takım değil mi?... Nerede bu takım? Bu gibi umutsuz iniş çıkışlar bize Türk futbolunun halini gösteriyor.
Takımlar bu, hocalar da bunlar.
Eee daha Hiddink bu ekip içerisinden oyuncu seçmek zorunda olduğuna göre, bu hoca ne yapsın? Un bu şeker bu helva da ortada buyurun yeyin.
Haaa, biz elbette yerli malı kullanmalı mantığındayız fakat bir de Allah için yapılan ve görünen köy var.
Fakat hiç kimse bu futbolun değil son dakikasına, son saniyesine dahi güvenmesin, işte fotoğraf ortada, şekil birde görüldüğü üzre Halil Altıntop'un Trabzonspor adına attığı "altın" bir gol.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor