Necmi Perekli

Necmi Perekli

08 Nisan 2014 | Salı

Rahat nefes aldı

Trabzonspor için olmak veya olmamak konusunda bir maçtı Gençlerbirliği karşılaşması...
Bazı futbolcuların disiplinsiz hareketleri bordo-mavili takımı bilinmeyenler çizgisine getirmişti. Bu maçta alınacak üç puan bu yıl için değil ama gelecek yıl için muhtemel bir umut ışığıydı.
İşte bu psikoloji altında kendi sahasında oynadığı kritik sayılacak bu maçta 3 gol atarak ihtiyacı olanı almayı başardı. Özellikle ikinci yarıda Ankara ekibi 1-0 mağlup durumda olmasına rağmen Trabzonspor'u oldukça bunalttı.
Fakat Hami Mandıralı'nın ikinci yarı ortalarında yaptığı iki önemli hamle takıma ve oyuna dinamizm kazandırdı.
Nitekim oyuna sonradan giren Yusuf ve Henrique attıkları birer golle maçı 3-0'a getirerek hem kendileri rahat nefes aldı hem de takımlarına rahat nefes aldırdı.
Bordo-mavili ekip bu galibiyetle puan tablosundaki yerini bu haftalık da olsa sağlama almış oldu.
Korkuları olmayınca
Gençlerbirliği'ne gelince...
Son derece gayesiz, hedefsiz ve kendi haline razı bir ekip olarak gözüktü.
Sanırım küme düşme kaygısından rahatsız olmamaları ve daha ileri bir hedefin akıllarında bulunmayışı, kaderine razı bir takım yaptı.
Fakat Trabzonspor bir an evvel toparlanmalı, bu seviyesini sürdürmelidir. Karadeniz temsilcisi, önündeki çok önemli maçları düşünüp hiç olmazsa formalarını ezdirmemenin yollarını aramalıdır diye düşünüyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor