Necmi Perekli

Necmi Perekli

26 Ağustos 2019 | Pazartesi

Ligde de işler yolunda

Trabzonspor, lig maçlarındaki performansı ile Avrupa arasında gerçekçi bir denge kuramıyor. Avrupa'da daha derli toplu ve istikrarlı olmasına rağmen ligde nedense inişli çıkışlı oyun performansı ortaya koyuyor. Mücadelede zayıf, gol pozisyonlarında gerekli ve istenen zenginlik yoktu dünkü maçta... Bunun sebebi acaba Avrupa yorgunluğu olabilir mi diye düşünüyorum. İlk yarı berabere bitecek sanılırken, Ömür, Sosa'nın ortasını hem de kafa ile ağlara gönderince, Fırtına büyük avantaj sağladı.
İkinci yarıda Trabzonspor'dan puan kopartacağı umudu ile sahaya çıkan Malatya, karşısında daha diri bir Trabzonspor buldu. Bu arada Ünal hocanın yerinde ve zamanında yaptığı Ömür-Yusuf değişikliği, takımın yenilenmesini sağladı.
Ardından Pereira'nın attığı 2. gol, Trabzonspor'un ligde de var olduğunu ilan etti.
Bordo-mavililer, sergiledikleri bu mücadeleyi 90 dakikanın geneline yayabilirse, yenemeyeceği takım olmaz.
Görünen tek sıkıntı; rakibi baskı altına almak için takım savunmasını meşgul edecek güçlü bir santrfora ihtiyaç olması. Çünkü ilerleyen haftalarda ofansif anlamda daha güçlü olmak zorundasınız

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor